Sari la conținut

veltzyy

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2013

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Hornet x2, Kawasaki zx6r.

veltzyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asa voi face. Ii zic sa desfaca motorul. Oricum rulmentii ii schimb toti!
  2. Desfacut cutia de viteze: 2 pinioane sparte si inca vre-o 3 uzate(vizibil nu masurate). In continuare voi cauta o cutie de viteze sh sperand sa fie OK!
  3. Este 2005. L-am dus la un service sa vada de el. Daca vreti va tin la curent!
  4. la bani astia iau motorul cu totul . ma astept si eu undeva la 500-1000 iepuroi din pacate....
  5. Eu ma gandeam sa merg la o bisericuta sa pun un plic poate se repara singur. Chiar nu stiu de ce esti ironic. Normal ca trebe desfacut dar intrebam poate a mai patit cineva asta si sa imi fac o idee!
  6. Salutare, Ieri am iesit cu motorul la o tura de 5-60km. Toate bune si frumoase! Cand m-am intors spre casa, pe autostrada am avut o intamplare nefericita: Mergeam cu 120 in viteza a 4-a eram in accelerare la 5000rpm, imi sare dintro data la 8000rpm(cred ca a sarit din viteza sau ceva) si cand revine se aude o pocanitura! Am apasat ambreiajul si am tras pe banda de urgenta de unde l-am remorcat pana acasa! Azi cand l-am pornit se auzea bine dar suiera ceva asemanator turbinei la masina dupa care niste pocanituri de zici ca s-a rupt ceva inauntru. Are cineva ideea ce s-ar fi putut strica? Am mai avut probleme cu saritul din viteza a 4-a si intra singur inapoi! Plus ca din 1 in 2 cateodata intra greu. Multumesc anticipat,
×
×
  • Creează nouă...