Sari la conținut

Zambilik

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki GSF 400 - Bandit

Vizitatori Recenți Profil

451 citiri profil

Zambilik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Info preluate de pe facebook. Moto in varsta de 56 ani, nr moto IF01RBK decedat. Auto Alfa a iesit din curtea Prosche, a taiat linia dubla si a ibtrat si intr-un Mercedes. RIP.
  2. Salut. Pe cea 110/70/17 o doresc eu. Ce pret? (nu imi dau seama, ce dot are? ) Pe spate am mai lata. Mersi
  3. Salut. Iti recomand in S3, dar nu i zona aia. Razvan, AXXA. Este langa Targ Vitan, in complex Axxa.
  4. conform facebook, a decedat. RIP. Era din BH, si da, pare un VFR. Condoleante.
  5. Update: am furat 2 ore din timpul de la corporatie da fac pe mecanicul Scarita se prinde in cadrul de metal...ce e in aluminiu este doar sa nu se invarta scarita... Am gasit toata piesa + scarita + schimbator la 80 lei...la banii astia nu ma complic cu sudura..ies la aceiasi bani.
  6. Salutare..in dimineata asta am avut un mic incident...care a rezultat cu o mica indoitura + o protectie rupta... Intrebarea mea este: o sudez sau caut intreaga?
  7. De ce...vrei sa ma puna nevasta sa vand motorul? Mai am de hoinarit pe 2 roti )
  8. Bai eu nu mai vin la voi. ..in urma cu 2 ani...m-am ales cu o logodna la Iubim 2 Roti... ...anul trecut, in loc sa vin la voi, pe 27 ..faceam nunta... anul asta sper sa nu ma trezesc cu alte "necazuri" pe cap ))
  9. doar sa nu bata camerele alea HD pe buzunar )
  10. asta era de la sine inteles dar aia 50 lei vor fi luati de vant la pornirea motorului..si nu mai apar in poza
  11. Salut, Am si eu nevoie imprumut pentru 30-40 min cat dureaza ITP-ul de un silencer universal(acela care se prinde cu surub). Chiar daca toba nu este galagioasa, stiu ca in urma cu 2 ani au pus baietii de la ITP un silencer pentru poze. De preferat in Sector 4. PS: Dau o bere Multumesc.
  12. Salut. Am si eu nevoie de un sfat...pentru baia de ulei...credeti ca este suficient doar silicon pentru etansare? Sau ce imi recomandati? Mentionez ca nu cred ca voi gasi curand garnitura. Motorul in cauza este un GSF Bandit 400 din 91. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...