Sari la conținut

Momoah

Membru
  • Număr conținut

    202
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1942
  • Motocicleta
    Nu am
  • Numar Moto
    PP 100

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Momoah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am rezolvat cu unul sh, a avut dreptate tng. Respect ! Mersi
  2. Salut. Am si eu o problemă la gsr 600 2009. Am fst plecat vreo 25 km dupa care cand am oprit a dat afara antigelul prin furtunul de supraplin de la vasul de expansiune. Am incercat sa fac schimbul de antigel insa fara rezultat. Adica mereu face la fel îmi împinge apa in vas si apoi afara. Nu face presiune in furtune si daca face apoi la 80 grade urca apa si isi pierde presiunea. Ok ma gândesc ca trage apa dar si daca e plin tot asa face. Am incercat si cu termostatul scos si la fel face. O fi radiatorul înfundat? Sau ce poate fi ce fac greșit !?
  3. Salut. Am un prieten cu un gsr 600 2006 si are o problema , i se oprește motorul pe decelerare. Exista o rezolvare la aceasta problemă ? Am văzut pe forum ca si alte persoane s au confruntat cu această problema. Ma poate ajuta cineva ?
  4. E mai usor sa ceri sfaturi pe net decat sa mergi la un service ?
  5. Momoah

    Accident

    Ce scrie pe masinile de poliție ? Calmeaza te politia e acolo.
  6. Mergi doar la service asa e cel mai bine. E noua frate nu iti bate capul, ai si 2 ani garantie. Stander sa iti iei ca sa o pui iarna in garaj.
  7. Asa si daca nu platim rca la moto sau auto cand nu o folosim ce se intampla ? 5 luni pe an daca este lunga iarna nu folosim moto.
  8. Momoah

    accident Suceava

    Eu consider ca este neacordarea de prioritate si punct. Nu mai conteaza ce viteza avea.
  9. Sunt sigur ca mulți dintre noi avem zgarieturi mici sau mai mari pe viziera dar nu cumparam alta viziera noua, unele chiar sunt scumpe. Asa ca intreb este o idee buna sa polişăm viziera? Mai sus aveti un video. A facut cineva pana acum asa ceva ?
  10. Mai pune cv la buget. Si vezi si gilera nexus sau yamaha x max. Si burgman sa fie mai nou cauta cv pe injecție.
  11. Am vrut sa mi iau vfr 800 2003 . Gasisem la un pret ft bun. Dar dupa ce m am documentat , am dat inapoi . Cateva chestii. Ca sa întinzi lantul iti trb o cheie speciala , deci probabil nu mai in service. Motorul are putina putere pentru o motocicleta destul de grea. la gol undeva la 220kg , 240la plin. Doar 110cai si 82 nm. Consumul nu este cel mai bun. Am dat niste exemple. » Post actualizat in 18 Aug 2018 08:32 Eu zic sa mergi pe bmw. Sau alege altcva. Mai usor de intretinut.
  12. De ce spui despre fiabilitate si costuri ? Recent intr un service din buc am intrebat daca este asa si mi s a spus ca nu. Este la fel ca la celelalte moto. Deci ?
  13. Se gaseste prin dezmembrari. Dar verifica daca face contact poate nu ajunge curent la el gen a facut depuneri pe papuci. Se mai intampla..sau bat sa fie pusa bine sa faca contact corect. Eu am patit o : )) . Se aprindea bord, far tot si nu pornea pompa. Nu era pusa bine borna nu facea contact.
  14. Pune o poza cu lantul sa vedem . Schimba uleiul daca vrei sa o pastrezi. Pune o poza cu ochiul de la ulei. Incerca sa bagi ft usor in neutru, finut. Ca altfel se duce ori in 1 ori in 2.
×
×
  • Creează nouă...