Sari la conținut

WhiteBeduy

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de WhiteBeduy

  1. La motocicletele enduro se folosesc ungatoarele de lant ? Sau se unge lantul doar dupa fiecare folosire a motocicletei ? Daca se folosesc unde gasesc de cumparat?
  2. As lua pauza dar dupaia nu mai servesc...vezi u eu stau in Timisoara si motorul e la Brad in Jud Hunedoara asa ca atunci cand sunt la Brad iti dai seama ca sunt ca un caine scapat din lesa ... precizez ca am si bebe mic si sotie care nu iubeste motoretele. O sa incerc totusi cu pant scurti am vaxut ca unii au ceva gen pernuta de sezut acm rau nu poate face. Mersi oricum.
  3. Baieti am si eu o intrebare am un Ktm exc 2t 300cmc 2004 si ori asa e saua la toate ori nu stiu eu sa ma dau.Cel mai probabil nu stiu eu sa ma dau avand in vedere ca ma dau de juma de an pe moto insa imi place foarte mult sportul asta. Nu sa urc o panta urata de 100 de ori cum fac altii ci sa ma plimb mult pe coclauri. Acum vine problema ... o zi ma dau de dim paba seara dar a 2a zi ma diare fundul de innebunesc ce pantaloni sunt cu protectie la fund sau ce dracie sa fac ca sa rezist mai mult. Precizez ca incerc sa stau in picioare cat de mult pot insa ma dau mult si nu ma tin telescoapele sa stau tot in picioare pe el asa ca pe drum forestier cam ma las pe el. Am vazut ceva pantalobi scurti de la alpinestars cu 370 lei stiti ceva de ei ? Ms mult scz daca nu am postat unde trebuie .
  4. Baieti sunt incepator am un yamaha tt600r si vreau sa pun cauciucuri bune pe el am inteles ca te ajuta foarte mult sa ai cauciucuri bune. Va rog spuneti-mi care ar fi cele mai potrivite gumuciucuri ptr asa animal de motor ? Nu incerc sa fac nimic extraordinar sa le numesc plimbari putin mai agresive :-)). Mersi anticipat.
  5. Haha nuu ma refeream la protectii ptr mine casca cizme armura
  6. Baieti intrun final am cumlarat un yamaha ttr 600 din 99 e extraordinara balena pentru ce vreau eu de la ea e superba are loc de pasager si merge super pe dealuri. Acum am urmatoarea problema am nevoie de protectii va rog care sunteti in tema sa imi recomandati ce stiti voi ce ar avea raportul calitate pret destul de bun. Seara faina .
  7. Da exact » Post actualizat in 07 Aug 2017 11:43 Ce stiti despre el ? » Post actualizat in 07 Aug 2017 11:43 Ce stiti despre el ?
  8. Salut era vorba de Suzuki Dr800 albastru de pe OLX ? Il cunosti pe vanzator?
  9. Intradevar e interesant anuntul suna bine si ptr mine ca incepator cred ca e ideala. Pot face cateva plimbari cu ea pe drumuri forestiere si peste ceva timp daca voi considera ca am nevoie de ceva mai hard pot sa imi achizitionez una doar ptr padure :-) ms frumos
  10. Am intrat pe site dar au ca si enduro ceva de 125 in 4t pare slab rau ...
  11. Ce ziceti de asta ? E prea puternic ptr un incepator ? https://www.olx.ro/oferta/yamaha-tt-600-r-ttr-ID8nYrZ.html
  12. Multumesc mult pentru sfaturi ... e destul de greu sa gasesti ceva interesant pe piata noastra si la pret cat de cat ok ... dar m-ati conbins NU China !!!
  13. Baieti am o rugaminte spuneti-mi ce parere aveti despre motocicleta Dirt bike 300cc Huricane isi merita banii ? Ca prima motocicleta ptr macadame. Merg pe lremisa ca e motocicleta noua si 1 an 2 nu bagi bani in ea ...
  14. Baieti stiti un drbig 800 inmatriculat de vanzare cu acte si in stare buna ? » Post actualizat in 07 May 2017 19:17 Baieti stiti un drbig 800 inmatriculat de vanzare cu acte si in stare buna ?
×
×
  • Creează nouă...