Sari la conținut

BogdanAdo

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BogdanAdo

  1. Revin cu problema mea.. După ce am reușit sa aduc nivelul în camera de combustibil constant la rama, consumul a scăzut, nu drastic, de la 10% la 8%. Nivelul este puțin sub cel specificat în manual. La 1/4 accelerație, tot se bâlbâie un pic, în rest merge bine. Ma gândesc sa schimb bujiile.
  2. Stock, in manual este 1 3/4 ture, l-am fixat la 2 ture acum (am tobe fără site). Cu măsurarea distantei la care închide cuiul, am aplicat 2 metode: 1. Carburatorul deschis, pe un plan înclinat 15-20 grade, masor distanta de la plutitor la rama carburatorul ui. 16.5mm ar trebui sa fie 2. Carburatorul închis, șurubul de golire deschis, conectat acolo un furtun transparent, când dau drumul la gaz, trebuie sa se umple 2mm+-1 deasupra ramei (asa e mai greu, trebuie făcut din aproape în aproape și desfăcut / scos plutitorul). Zic ca a doua metoda e mai exacta, din moment ce nu am găsit unghiul standard pt prima metoda.
  3. Am mers zilele astea mult, pana la urma am verificat nivelul de gaz cu un furtun transparent. Foarte multa benzina, mâine sper sa am timp să-l reglez... Mtumesc pentru sfaturi. Am prieteni care ma certau ca mi-am băgat nasul. Niște străini m-au ajutat în mod gratuit. Chapeau!
  4. Subler furtun de retur nu are. Am lasat carburatorul (numai partile metalice) in decarburol pana maine. Maine verific nivelul cu un furtun transparent.
  5. Am verificat cuiul pontou, oprește circuitul exact la 16,5mm cum spune kawasaki. Am suflat toate orificiile plus decarburol.
  6. Ziua buna! Se da un Kawasaki Vulcan Vn800, un singur carburator. Cronologic lucrurile s-au desfășurat astfel: - după o iarna fără porniri dese, după ce acceleram, fiind în mers, și apasam ambreiajul, se întâmpla sa moara motorul (Nu mereu) - desfăcut carburatorul, curățat tot - acum după ce accelerez și apăs ambreiajul, nu mai moare motorul, dar se reduce câteodată turația aproape sa moara. De asemenea la 1/4 accelerație se bâlbâie, când accelerez mai tare merge bine. - se observa consum foarte mare (10%, față de 5,5% cât era în toamnă) - scot bujiile, sunt afumate (negre) - modific poziția cuiului de amestec de la 2,5 ture(cât era inițial) la 1,5 ture. Exploziile în motor sunt mai ascuțite, consumul același, răspunsul la accelerație la fel (prost la 1/4). Pornește foarte ușor cu și fără soclu. Am schimbat filtrul de aer. Toate jiclerele sunt stock. Ce sa mai verific?
  7. BogdanAdo

    Kawasaki Vulcan

    Cu placere! Asfalt uscat si sezon cat mai lung.
  8. BogdanAdo

    Kawasaki Vulcan

    In partea stânga in spatele pedalei de schimbat viteze. Uite in centrul pozei. Acolo este : șurub + arc + șaibă + filtru metalic . Aste este ordinea.
  9. BogdanAdo

    Kawasaki Vulcan

    Salutare! Azi am schimbat in premiera uleiul vulcanului meu de 800 și am desfăcut și șurubul ce ascunde filtrul intern de ulei. Acolo am găsit span și bucățele mici de plastic. Poza este de ajuns, zic. Nu am descoperit eu America, dar poate sunt și alții ca mine care nu știau de existența acelui filtru. Asfalt uscat!
  10. BogdanAdo

    Kawasaki Vulcan

    OK atunci 95 sa fie pentru mai mulți km Mulțam fain!
  11. BogdanAdo

    Kawasaki Vulcan

    Salutare tuturor! Proaspăt posesor de Vulcan 800 Classic din 2004, si la primul motor. Am citit pe nerasuflate toate cele 339 de pagini si parca îmi pare rău ca s-au terminat Totuși, am o întrebare: ce tip de benzina e recomandat a folosi? 98 sau 95? Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...