Sari la conținut

TheDoctor

INACTIV
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TheDoctor

  1. Amice Melc Turbat, Ca sa te dumiresc: 1. Da, se joaca pe teren mare, cu gazon, tribune, vestiare, arbitri, observator, asistenta medicala si tot tacamul. 11 vs 11, repriza de 45'. Stadionul pe care jucam "acasa" e stadionul Textila, pe Calea Aradului, in apropiere de Piata Verde. 2. Meciurile oficiale se joaca duminica dupa-masa, ora 4 luna aceasta, ora 3 luna noiembrie. 3,4. Se face un antrenament pe saptamana. Incepand cu etapa curenta, un antrenor cu experienta o sa conduca antrenamentele si o sa stea pe banca la meciuri. Sambata dupa-masa, de la ora 4, avem primul antrenament sub conducerea unui antrenor "adevarat". Mai avem nevoie de cativa jucatori pentru a ne completa lotul, asa ca daca esti doritor, da-mi un telefon si vino sambata cu noi la antrenament.
  2. Asociatia Sportiva Athletic Timisoara, Cautam jucatori de fotbal pentru echipa noastra ce evolueaza in Liga a VI-a Promotie Timis. Meciurile se desfasoara duminica dupa-masa, in Timisoara si in deplasare, in localitati din judetul Timis. Ce asteptam de la un viitor coechipier: 1). Seriozitate si caracter - respecta programul de meciuri si antrenament al echipei, isi respecta antrenorul, colegii si adversarii. 2). Intrucat echipa noastra se autofinanteaza, contribuie la cheltuielile echipei - 15 lei pe meci. 3). Conditie fizica buna, pasiune pentru fotbal, spirit de echipa si dorinta de a progresa si a-si imbunatati in mod continuu abilitatile necesare unui fotbalist. Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 16:00, organizam preselectie la stadionul Textila din Calea Aradului. Mai multe detalii la numarul de telefon 0726541390.
  3. Intrucat cheltuielile echipei sunt destul de mari (se ridica la 2500-3000 de euro pe sezon), facem apel catre cei care vor si pot sa ne ajute cu o donatie sau sponsorizare. Orice suma, cat de mica, e binevenita. Contul asociatiei este urmatorul: Banca Transilvania, Sucursala Calea Lugojului Titular cont: Asociatia Sportiva Athletic Timisoara 2011 Cod IBAN: RO06BTRL03601205440674xx Eventualii sponsori ne pot contacta la 0726541390. Multumim!
  4. Ne-am strans 13 jucatori de camp, mai avem nevoie de un portar. Daca e cineva interesat sau stie vreun prieten cu aptitudini de portar, pls, dati un semn! Multumesc!
  5. Mersi! Din pacate, nu se poate numi "echipa motociclistilor", deoarece motociclisti suntem numai vreo 4-5.
  6. Ok, intre timp m-am ocupat de infiintarea asociatiei sportive si am achizitionat echipamentul. Sunt in cautare de sponsor(i), sper sa am succes, sa gasesc pe cineva care sa ne ajute cu cheltuielile (care ar fi de cam 2000 de EUR pe sezon). Cine mai e interesat, e cat de cat in forma si stie ca e serios si ca o sa vina la meciuri, sa ma caute la 0726541390 pana cel tarziu miercuri sapt. viitoare. Asfalt uscat!
  7. Dupa cum am mai spus anterior, "Pentru a tine mai usor numarul a cati si care ne-am inscris pt echipa, am facut un cont pe un site pentru administrarea echipelor de fotbal (teamsnap.com). Va rog ca cei interesati pana acum sa-mi trimiteti pe privat adresele de email, ca sa va adaug pe site ca si jucatori, iar site-ul o sa va trimita un email de invitatie, dati click pe link-ul din email, join-uiti, iar apoi completati profilul de jucator (dati pe tab-ul numit "Roster", iar apoi pe butonul "Edit My PLayer Info" din dreapta sus). Ar trebui completat, zic eu, un nume, un nr de telefon si pozitiile de jucator preferate. Puteti vedea o lista cu toti jucatorii echipei, se poate vedea programul meciurilor etc." Pana acum, doar mikebar si radutm mi-au trimis adresa de email pe PM si i-am adaugat pe site, deocamdata fiind, in total, 5 membri ai echipei inscrisi pe respectivul site. O sa putem sa ne adunam la un minifotbal cand o sa fim macar 10. Va rog, asadar, pe cei cu adevarat pasionati si interesati, sa-mi trimiteti cat mai rapid adresele de email pe PM. Puteti sa mai intrebati si alti prieteni care si-ar dori sa joace, chiar daca nu-s motociclisti, pentru ca se pare ca nu o sa ne strangem suficienti doar din randul cavalerilor pe doua roti. Multumesc! ------------------------------------------------------------ Update: Suntem 10 pana acum. Mai vreo 2 si putem face o adunare sa discutam, eventual un fotbal pe sintetic(numai ca is mai greu de gasit terenuri libere). Mai un portar si deja putem sa ne gandim sa facem formalitatile pt inscriere. Ceva sugestii pt numele echipei de la cineva mai "poet"? ----------------------------------------------------------------------- Un moto-portar? -------------------------------------------------------------- Salutare, Am incercat sa vorbesc la telefon cu cei care mi-au trimis numarul de telefon, nu i-am prins chiar pe toti, insa concluzia este: Duminica seara, de la ora 18:00, ne intalnim in complex, la Roma, sa vorbim mai multe. Sunt bineveniti toti cei interesati! Tema de gandire: Exista doua competitii organizate de AJF in care o echipa nou-infiintata se poate inscrie: - Campionatul municipal - participa echipe din Timisoara si din satele apropiate Timisoarei; meciurile se joaca in cursul saptamanii, de luni pana vineri, de la ora 18; - Liga 6 Promotie - participa echipe din tot judetul Timis; meciurile se joaca in weekend; Asadar, ce preferam - Joc in timpul saptamanii si deplasari scurte sau joc in weekend si deplasari un pic mai lungi?
  8. Ar fi bine sa ne intalnim la un fotbal, dar trebuie sa ne strangem macar 10 pentru un minifotbal pe sintetic. Pentru a tine mai usor numarul a cati si care ne-am inscris pt echipa, am facut un cont pe un site pentru administrarea echipelor de fotbal (teamsnap.com). Va rog ca cei interesati pana acum sa-mi trimiteti pe privat adresele de email, ca sa va adaug pe site ca si jucatori, iar site-ul o sa va trimita un email de invitatie, dati click pe link-ul din email, join-uiti, iar apoi completati profilul de jucator (dati pe tab-ul numit "Roster", iar apoi pe butonul "Edit My PLayer Info" din dreapta sus). Ar trebui completat, zic eu, un nume, un nr de telefon si pozitiile de jucator preferate. Puteti vedea o lista cu toti jucatorii echipei, se poate vedea programul meciurilor etc.
  9. De gasit, eu zic ca gasim oameni. Momentan, motociclistii au exclusivitate, dar daca nu reusim sa ne strangem doar motociclisti, putem apela si la prietenii nostri non-motociclisti (am vreo 3-4 prieteni care s-ar baga). Echipele din sezonul trecut se pot vedea aici http://www.frf-ajf.ro/index.php?pg=competitii&liga=209 (navigare ligi-serii in partea stanga a paginii). Avantajul terenului inchiriat e ca nu trebuie sa-ti mai bati capul cu pregatirea lui pt meci si faptul ca asigura si plasele de la porti, care sunt incredibil de scumpe (un set de 2 plase noi ajunge la 1000 RON).
  10. Excelent, deci suntem 7 motofotbalisti pana acum: ovidiutzz tibor_mt mikebar snitzelCBR radutm TheDoctor maephisto radutm, asteptam vesti(bune) in legatura cu stadionul din Dumbravita! Tocmai am vorbit cu un reprezentant de la Tricoul 1 Iunie (stadionul din Plopi). Omul a zis ca inchiriaza stadionul cam cu 180-200 RON/meci, fiind incluse plasele portilor, montatul lor si trasatul tuselor. Ca tot veni vorba de costuri, presupunand ca o sa inchiriem un stadion pentru meciurile de acasa, pentru un meci disputat acasa(vor fi 2 meciuri pe luna in care vom fi gazde) am avea de platit: - 200 RON chirie teren; - 200 RON barem brigada arbitri si observatori; Total 400 RON. Impartit la 15 jucatrori, ar veni cam 27 RON/jucator/meci acasa. Nu mi se pare exagerat de mult - 55 RON/jucator/luna. Iar daca am gasi stadion gratis, costurile s-ar injumatati - 27 RON/jucator/luna. Iar ca si cheltuieli care s-ar face o singura data, la inscrierea echipei in campionat ar fi: - 5 RON / jucator pentru legitimatii; - 80-100 RON / jucator pentru echipament (cel mai ieftin am gasit aici http://www.echipamentfotbal.info/ , set echipament acasa + deplasare 85 RON); daca mai stiti alte site-uri cu echipament fotbal bagati niste link-uri. Ce parere aveti despre costuri? Mult, rezonabil? Ne permitem?
  11. 4 pana acum, s-ar mai baga si frate-miu, care e tot motociclist, deci 5.
  12. Bine-ai venit, snitzelCBR! E o idee buna asta cu stadionul din Sanandrei, dar cred ca pentru a juca pe stadion, ar trebui vorbit cu cei de la primarie, ca ma gandesc ca e proprietatea primariei. Stii pe cineva de acolo cu care s-ar putea discuta in ce conditii am putea folosi stadionul? Ar fi extraordinar sa ne lase sa jucam gratis pe el, eventual adaugam un "Sanandrei" la numele echipei. De accesorii(plase porti, fanioane, var pt trasat tuse etc.) pot sa ma ocup eu. Am fost azi si-am vizitat un stadion din Plopi, e al echipei AS Tricoul 1 Iunie Timisoara, echipa care a evoluat sezonul trecut in liga a V-a. Stadionul e in stare buna, e ingrijit. Ma gandeam sa-i contactez pe cei de la Tricoul sa vad daca ne-ar lasa sa jucam acolo. Dar cred ca is mai multe sanse sa prindem un stadion gratis la Sanandrei, avand in vedere informatiile date de snitzelCBR.
  13. Eu mijlocas stanga as juca. Deci pana acum suntem 2 mijlocasi si un fundas stanga. E un inceput bun! Portarul cred ca-i cel mai greu de gasit.
  14. Ideea ar fi ca perioada de inscriere in campionat se termina in 15 august, deci pana atunci ar trebui sa ne strangem oameni pt echipa (cred ca vreo 15-16, cu tot cu rezerve). Si, inca o chestiune importanta, ar trebui gasit un stadion pentru meciurile de acasa. Asta cu stadionul mi se pare cel mai greu de rezolvat - sa fie cat mai aproape de Timisoara si cat mai ieftin (daca se poate gratis - are cineva vreo pila pe la vreo primarie? ). mikebar - nu-i problema, daca vii in septembrie - te legitimam la echipa cand o inscriem si o sa joci cand o sa vii. Deci, daca are cineva vreo idee cum s-ar putea face rost de un stadion cu chiria care sa tinda catre 0, eventual vreo colaborare cu vreo primarie care n-are echipa.. Sau vreun sponsor generos care sa ne ajute..
  15. Salutare, Fiind eu pasionat de fotbal si dorindu-mi de ceva vreme sa joc intr-o echipa din campionatul judetean, iata ce idee ma lovi in seara asta: ce-ar fi sa infiintam o echipa de fotbal a motociclistilor pe care s-o inscriem in campionatul municipal de fotbal (liga a VI-a)? M-am interesat la AJF cam ce ar trebui si ce cheltuieli ar fi (nu sunt exagerat de mari, poate gasim si-un sponsor). As vrea sa stiu daca sunt printre voi amatori de fotbal din Timisoara sau imprejurimi care ar fi interesati de asa ceva.
  16. Salutare, Acum o saptamana, din ratiuni de probleme electrice, am dus motorul (Honda CBR 600 F4i 2001) in service, in Timisoara, mai exact la Marcel. Se pare ca vinovat de nervii mei si de sanatatea motorului este senzorul de inclinare laterala care functioneaza cam alandala si taie curentul la pompa de injectie. Ideal ar fi ca acest senzor sa fie inlocuit, insa se pare ca o astfel de piesa nu e prea usor de gasit. Rugamintea mea ar fi, daca are cineva de vanzare un astfel de senzor, sa ma contacteze. De asemenea, o alta rugaminte ar fi catre motociclistii din Timisoara, posesori de Honda CBR F4i, modele dupa 2001, care ar putea sa traga o fuga pana la Marcel (Str. Cezar Boliac, nr. 42, pe langa Uzina de Apa) - in caz ca nu gasesc senzor nou, ar fi necesare niste masuratori pe un senzor functional, pentru ca mesterii de la service sa il inlocuiasca cu altceva (nu stiu cu ce, probabil cu niste rezistente, condensatori etc. care produc aceleasi valori de tensiune, curent s.a.m.d.); masuratorile nu dureaza mai mult de 15 minute, fac cinste data viitoare cand ne-ntalnim pe terasa la Roma . Telefonul la care pot fi contactat: 0726541390. Va multumesc!
  17. Fratii mei, va salut cu stima de pe meleaguri banatene, mai precis din Timisoara. Iata-ma si pe mine nevoit sa apelez la experienta voastra tehnica intr-ale motoarelor. Deh, vine primavara si simt cum incep sa ma manance palmele si talpile si-mi vine doru' de duca. Dar ca sa n-o mai lungesc, iacata ce nenoroc m-a lovit pe mine si pe bidiviul meu (Honda CBR 600 F4i 2001): dau s-o pornesc, motorul toarce pentru 10-15 secunde, apoi, brusc, se opreste.. parca se taie brusc curentul..luminile de pe bord se sting si apoi se reaprind, parca se restarteaza ceva prin burta calutului. Problemele au inceput de pe la sfarsitul toamnei - aceleasi fenomene mi se intamplau in mers, dar atunci macar motorul mergea ok pentru o perioada lunga de timp si fenomenul se intampla destul de rar. Motorul a functionat perfect pana pe la jumatea toamnei asteia, cand mi s-a ars releul de incarcare, dar apoi l-am inlocuit. Sa fie o problema electrica sau de alta natura? Habar n-am! Poate ma ajutati voi cu ceva sugestii, teste... Sau daca sunteti din Timisoara si aveti timp sa aruncati o privire, eu stau in Printul, pe Vasile Carlova, pe langa uzina de apa. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...