Sari la conținut

Ionut Nita

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Gsxr 1000
  • Numar Moto
    Ar 82 raa

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Fzr 600r ,gsxr750

Ionut Nita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu am de ce sa mint, nici in gluma nu as putea sa spun asta, la ce am patit. Mai bine asa, o las si gata.
  2. Cauta.ma pe fb, sa.ti dau poze. Ionut nita, o mobra pe.o roata in poza de profil, da.mi mesaj. Varsta mea 24, pentru cel care a intrebat.
  3. Stiu ce zici tu, dar nu sunt genul linistit, ma cunosc, nu exista plimbare fara o roata....decat sa ma omor singur, prefer sa folosesc creierul pe care il am si sa evit asta . Eu stiu ca nu pot sa ma abtin pe moto, stiu sigur asta, este mai bine asa, sa mai treaca ani si poate imi trece "setea" asta de prostii.
  4. Am avut altul, da. Eram pe 1 aproape de limitare si am schimbat 2, imi taia 1 la 160 la gsxr 1000 k1. Eu am eliberat acceleratia cand am schimbat treapta, dar cablu a ramas blocat pe camasa aia, si cand am eliberat ambreiajul, m.a dat pe spate instantaneu, fractiune de secunda... N.am avut timp de reactie, direct pe spate....
  5. Crede.ma am incercat...am avut altul recent, acum 3 saptamani, si m.am facut praf, si eram cu iubita mea pe mobra. Deci clar nu,incerc sa uit de ea usor, usor, desi o iubesc si m.as urca oricand pe ea. Dar am promis iubitei mele ca nu ma mai urc, am tras amandoi grav, a fost f grav ultimul accident, am ramas fara piele in palme, degete, brate, antebrate, ambele picioare,solduri, operatie la picior stang .... Am plecat fara echipament 3km distanta, la un var, la mine la tara, 40grade afara si s.a intamplat nenorocirea. Aveam 150km/h, am vrut sa schimb a2 si nu am realizat ca mi.a ramas acceleratia blocata, cand am eliberat ambreiajul, am vazut cerul instantaneu si asta a fost, am mers taras pe asfalt 150m.
  6. Iti multumesc frumos, iar ce mi.ai urat tu, doresc la toti, si celor care m.au jignit.
  7. Corect ce zici,dar acum am citit si eu comentariile, eu m.am lasat de moto, asta drept dovada ca nu sunt asa "prost" cum s.au batut unii cu pumnii in piept. Este o decizie personala, mi.am facut jocul sa zic asa, le.am facut mai pe toate, dar prefer sa ma bucur de viata, nu sa trag cu rani prin spitale.
  8. salut,n.am apucat sa.mi exprim si eu partea mea, toti au vorbit,multi m.ati jignit si ati vorbit fara sa cunoasteti cauzele sau pe mine personal. La momentul accidentului aveam 70km/h, am franat fata atat de tare incat s.a ridicat mobra,problema a fost ca mi.a iesit la 3m in fata, pe frana de la 70 viteza a mai scazut,l.am luat in lateral usa spate, nu in spate cum tu ai zis "politistule". Vrei sa pari omul corect si inteligent? Poti incepe prin a nu judeca alte persoane dupa bunul plac si "dreptatea" de care tu esti sigur. Am venit tare pe la gorjului, irelevant, tare inseamna 100, care nu ai mers cu viteza asta prin oras? Dar la accident mergeam aproape legal, aproape, asa ca nu.ti da cu parerea despre ce nu cunosti, nu te plateste nimeni sa stii.
×
×
  • Creează nouă...