Sari la conținut

STNK

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    Suzuki SV650S '00

STNK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Trimis moto la doctor. Vedem in urmatoarele zile ce zice mecanicul. Imi place simtul vostru al umorului ) Intre locul unde a inceput sa se auda zgomotul lantului pana cand s-a terminat distractia e mai putin de un kilometru. Nu s-a dus nimeni sa se plimbe cu motorul facand in halul ala. Lasand la o parte dauna motocicletei cred ca ajungeam si eu la ORL daca ma plimbam cu ea asa. » Post actualizat in 20 Jul 2017 08:37 Motocicleta nu mai pornea pentru ca electromotorul nu avea cum sa invarta motorul din cauza vilbrochenului. Dupa o analiza de cost, schimb motorul si pe cel vechi o sa il vand pe bucati sau intreg daca gasim cumparator. Aparent asta e o problema comuna la SV-uri si trebuie schimbati cuzinetii o data la 2 ani ca sa stai linistit. » Post actualizat in 20 Jul 2017 08:41 Pentru distractie exista motociclete. Pentru restul, Mastercard. Costul intregii aventuri este ~2000 ron
  2. Nu porneste adica nu invarte deloc. Am vorbit cu mecanicul, i-am deschis problema si dupa cate i-am descris ar parea sa fie lantul de distributie. Suna exact ca aici . Acceleram, se auzea zgomotul de lant. Problema la pornire ar putea fi de la o bobina care a mai facut fite in trecut dar nu inteleg ce ar fi facut-o sa se strice acum. Azi sau maine urc motocicleta in duba si mergem la doctor.
  3. Salutare, SV-ul meu a avut tot timpul un tacanit discret(trebuie sa ai si pitici pe creier ca sa il auzi) de la motor ca si cand ar lovi metal pe metal de vreo 3 ani. Niciun mecanic n-a stiut sa imi zica de ce. Ieri am dat o tura cu ea prin oras la viteze legale dupa care am iesit cu ea in afara si dupa o accelerare mai puternica tacanitul ala discret a devenit foarte zgomotos la peste 5k rpm. Am oprit in drum spre casa la un service auto unde au ascultat-o niste mecanici (motociclisti si ei) si au zis ca ar putea fi vilbrochenul. Am plecat, tacanitul era tot acolo si motorul putea fi turat dar nu tragea dupa care s-a motorul oprit pur si simplu si nu mai merge pornit. Uleiul a fost schimbat la timp in ultimii ani si nu mananca ulei pentru ca nici nu scoate fum. S-a mai confruntat cineva cu ceva asemanator? Mi-ar fi de folos pana o duc la un mecanic. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...