Sari la conținut

dinelo

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki GSX 600 F
  • Numar Moto
    CO WI 78

dinelo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pai poate a mai patit cineva, nu doare daca intreb
  2. S-ar putea sa se auda si in mers chiar am mers putin fara casca si am ascultat atent, dar mai accentuat se aude la plecare si oprire... sa fi piedut uleiul din proprietati si nu mai e ungerea cum trebuie; spun asta pentru ca la rece nu face. Am facut cam 3000 km de la ultimul schimb.
  3. Multumesc Zappy, pinioanele si lantul sunt OK uzura cam 25%, am mai observat ca se aud doar cand motorul e cald. Nu se aude tare dar ma cam dispera
  4. Multumesc mult pentru promptitudine! Am sa schimb filtrul si voi verifica si mizeria prin carburatoare... pentru Pantera2006 o intrebare, daca ai mai avut modelul asta ; si la tine se auzeau niste zgomote la plecarea de pe loc in viteza 1 ceva de genul tac tac tac, de vreo 3 sau 4 ori, cateodata se aude si cand franez, doar la viteza mica se aude.
  5. Salutari, astazi am patit ceva care este in opinia mea ciudat. Detin o Suzuki GSX 600 F din 2000 cu care rulam cu aproximativ 160 KMh, la un moment dat motorul nu a mai tras deloc, am tras ambreiajul ; motorul s-a oprit, dupa care am mai rulat aproximativ 100m am schimbat in viteza a 5 -a si am dat drumul ambreiajului - motorul a pornit dar se auzea ca si cum ar merge in 2 pistoane, am schimbat in viteza a 4-a iar dupa cateva secunde motorul s-a auzit din nou normal si a inceput sa traga bine. In momentul de fata motorul functioneaza din nou absolut normal. Oare care ar fi motivul pentru care s-a intamplat asta si la ce ar trebui sa fiu atent.
×
×
  • Creează nouă...