Sari la conținut

GeorgeSipos

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Satu Mare

GeorgeSipos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Am un ducati monster 600 '01, iar de cateva zile imi da rateuri si nu mai trage (parca ar merge intr-un singur piston) la turatii mai mari. Furtunul care permite scurgerea apei din buson este infundat, iar in momentul in care am deschis busonul, a curs apa in rezervor, deci cel mai probabil a ajuns apa in carburator si de aici problemele mele. Cum dau afara apa din carburator?
  2. Mersi! Am vorbit cu omul si mi-a spus ca are aceasta piesa si sa-l sun luni.
  3. Salut, Mi-e foarte greu sa gasesc un melc pentru kilometraj la un Ducati monster 600 din anul 2001. Mi-ar fii de folos atat unul SH din dezmembrari, cat si un link catre un magazin care are aceasta piesa pe stoc. As fii foarte recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva. Multumesc anticipat!
  4. Salut! Stiti cumva de unde as putea cumpara piese de schimb pentru Ducati Monster 600, mai exact am nevoie de un melc pentru kilometraj.
  5. Ce inseamna asta mai exact? Sunt din Satu Mare..
  6. Salut! Sunt pe cale sa achizitionez un Ducati Monster 600 din 2000, baiatul de la care vreau sa il iau a spus ca este nu functioneaza deloc kilometrajul. Stiu ca sunt anumite probleme cu instalatia electrica la Ducati, insa vreau sa stiu daca se poate repara problema cu acel kilometraj, ce presupune asta si cat e de costisitor.
×
×
  • Creează nouă...