Sari la conținut

ivan22

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    R1 2004
  • Club
    -

ivan22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La mine sunt indoite furcile complet, tocmai de aceea voiam sa schimb toata furca, fara a achizitiona doar jamba sau alte componente... Jagi, iti multumesc.
  2. Salutare! Exista cineva care sa mi-ar putea vinde furca (amortizorul stanga+dreapta, si eventual jugul superior) pentru r1 2004-2006 sau chiar modelul R1 2007-2008 (care din auzite ar fi mult superioara modelului precedent), si daca ar fi sa aveti cineva, trebuie modificari masive (etrieri, aripa, juguri,discuri, etc)? Sau chiar de pe un R6 2006+...
  3. Pe 190/ 55 o sa merg, chiar daca n-am trecut in carte. In talon nu scrie pe cat ai rotile.. Multumesc pentru sfaturi!
  4. Sunt de aceeasi parere, si din pacate asta se intampla...Nu sunt doar ceilalti participanti la trafic de vina, ci si eu gresesc din cand in cand... (doar suntem oameni). Cu toate astea,la orice "iesire" conteaza sa ajungi acasa fara evenimente neplacute si intreg. Aaaa, azi am dat roata spate jos pentru ca trebuia sa schimb valva, si am constatat ca am tampoanele de pinion rupte, nu mai sunt legate intre ele si au joc... Acum o luna si jumatete cand am schimbat anvelopa spate, nu erau rupte. Intrebarea este: credeti ca as putea sa mai ies cateva sute de km pana dau comanda pentru altele ( nu cred ca pot sa le cumpar de pe o zi pe alta).Adica ar dauna grav daca as mai merge cu ele asa?
  5. Alx_95, in talon scrie 190/50 si asa aveam pana acum, dar este foarte greu s-o inclini pe viraje (aproape imposibil sa-i dai capat, si chiar daca o faci , o faci pe riscul tau). Am condus alte motociclete cu 190/55 si parca se inclinau mai bine. Ma bate gandul sa-mi iau 190/55 pana la urma, chiar daca nu este trecut in talon. 190/50 este mai bun la drumuri lungi, parca este si mai patratos. Nu le-am studiat ochiometric, dar cel putin asa am simtit cand le-am "calarit".
  6. Sa inteleg ca R10 sunt ceva de genul Metzeler Racetec K1,K2 si K3. Chiar ca sunt intr-o dilema )) Cu ajutorul vostru am mai pus cateva optiuni pe lista, si parca mi-e si mai greu sa ma hotarasc. Singura solutie ar fi sa le incerc pe toate sau macar cele enumerate mau sus. » Post actualizat in 06 Jun 2018 07:02 Aaa, si sa nu fiu inteles gresit... dandu-ma superior voua, sau nu sunt eu cine stie ce bogatas, permitandu-mi sa cumpar doar anvelope noi, dar am avut o experienta mai demult cu o anvelopa SH si de atunci am zis pas. Respectele mele celor care m-au ajutat!
  7. Cu tot respectul Jagi, dar nu vreau sa-mi iau gume second-hand. Tot ce-mi cumpar, imi iau nou si sunt cu "sufletul impacat". Multumesc pentru sfaturi.
  8. Sa stii ca m-am gandit si eu la Power Rs, orice sfat/ experienta este binevenita. Mersi.
  9. Salutare tuturor! Ma puteti ajuta, rogu-va , sa achizitionez niste anvelope pentru "cotarita" mea. Mentionez ca motocicleta n-am folosit-o nicodata pe circuit, si nici n-am de gand. Am un stil de condus foarte agresiv ( prea agresiv), motocicleta fiind folosita mai rar prin oras, in rest doar drumuri virajate si cateva drumuri lungi ( si fac al naibii de multi km) . Am avut Michelin 2CT, Power 3 si desigur, Supercorsa care s-au tocit al dracu de repede...( spatele era pe sfarsite, eu plecand la un drum de 200 km si m-a lasat in drum...). Cei care au incercat diferite marci/modele , dar repet, doar ce-ati incercat, nu dupa ureche. Pe ploaie nu merg niciodata, si chiar cand ma prinde merg drept prin viraje. Optez pentru Dunlop racer D211 , Diablo rosso 3, Bridgestone S21. Supercorsa. Ma gandeam sa pun semi-slick pe fata si ceva normal pe spate, sau chiar semi-slick si pe spate. Orice sfat ar fi bine venit, atata timp cat m-ar ajuta sa ma decid. Multumesc anticipat!
  10. Culoarea Tracer-ului tau pare prea inchisa fata de ce aveam pe R1. Cred ca pana la urma o sa caut o culoare asemanatoare cu fostul "rosu" de la vreo masina. Multumesc! » Post actualizat in 09 Dec 2017 17:58 Desi ochiul iti poate juca feste, am gasit pe site-ul acesta probabilul cod. Si coincide cu codul de la Tracer-ul lui TNG. Atasez mai jos link-ul pentru cei ca mine, care poate ar dori sa-si revopseasca motocicleta. Va multumesc inca o data. https://www.colorrite.com/
  11. Nu bag mana in foc ca a fost 100% Candy Red, din auzite de la ceilalti posesori de R1 identic cu al meu si ce-am gasit pe net... Manu_vvu asa arata motocicleta mea inainte si fix cu aceleasi specificatii (desi nici codul acesta pentru lava red nu stiu unde-l pot gasi). George05 unde pot gasi codul acela de la Mazda care seamana cu culoarea motocicletei? Multumesc
  12. Salutare tuturor. Sunt nou pe aici si as avea o intrebare si eventual un raspus concret: Unde pot gasi codul de culoare al motocicletei? Precizez ca am R1 2004, culoarea initiala Apple Candy Red, as vrea s-o vopsesc iarna aceasta sau daca stiti pe cineva din Timisoara pentru aceasta operatiune. Nu vreau neaparat culoarea ei originala fiind foarte scumpa (400-500 euro) , dar macar in proportie de 80-90% sa semene. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...