Sari la conținut

MariusBz

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Suzuki GS500
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    3

MariusBz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am optat pentru reparatie in regim propriu pentru ca nu am niciun service autorizat prin zona Asa mi s-a spus, ca i-a luat carnetul. Eu eram in Ambulanta sa-mi verifice piciorul. Nu am mers la spital.
  2. Salutare. Acum nu foarte mult timp, pe 3.07 am avut accident. Mergeam pe strada principala, in fata era intersectie cu drum fara prioritate (drum ce venea din dreapta mea). Cum mergeam eu, SUV din fata semnalizeaza dreapta si vireaza. Aveam undeva la 8 metri distanta. De pe strada pe care a virat SUV-ul a iesit un mos la vreo 60 si ceva de ani fara sa se asigure. M-a luat din plin. Impactul a fost frontal-lateral-dreapta. viteza nu aveam, era destul de aglomerat. Am chemat politia, i-a luat mosului permisul si am fost la firma la care are el asigurare. Am completat amiabila aia, am sunat la call centerul lor pentru programare la constatator. Doua zile mai tarziu, joi, merg cu motocicleta la constatare. Acolo mi-a facut poze la daunele vizibile (suport far rupt, carene sparte+zgariate, parbriz spart,semnalizari rupte, semighidon indoit, aripa roata fata rupta). si mi-a facut o oferta de 500 si ceva de euro. NU mi-a pus in calcul furca pentru ca nu avea "unghi vizibil" pentru poza Nu am acceptat, am dus motorul acasa, l-am desfacut si l-am chemat acasa pentru a face poze la restul. Daune dupa reconstatare: telescop stanga+dreapta indoit, suport prindere aripa roata fata indoit). A facut pozele, mi-a trimis pe mail a doua zi reconstatarea, insa oferta finala inca nu am primit-o. A trecut ceva timp (o saptamana) si am inceput s-o repar: schimbat telescoape, indreptat semighion, etc. Am pus-o la vanzare pe un site de vanzari moto/auto fix in starea actuala. M-a contactat cineva cum ca ar fi interesat si ar vrea sa o cumpere s-o repare. Si iata ca vin intrebarile mele: Daca inca nu am primit oferta de despagubire/suma finala, o pot vinde? Adica, voi avea nevoie de documentele doveditoare proprietatii la depunerea cererii de despagubire sau pot face copii (carte, talon, asigurare) si sa merg cu ele la depunere? Mentionez ca au fost facute poze si copii si decatre constatator la tot ce tine de aceste acte. Multumesc mult! Asfalt uscat si fara incidente! LE: E primul accident si nu prea stiu cum functioneaza toata chestia asta. **scuzati eventualele greseli gramaticale
  3. Rezolvat. S-a "tocit" socket-ul din melc in care intra cablul si dadea in gol )). Multumesc frumos. Ride safe!
  4. Salutare! Stie cineva ce as putea face sa "deblochez" partea stanga a bordului? kilometrajul blocat pe 50732km si respectiv vitezometru blocat pe 0. Nu prea am cum sa ajung pe la vreun mecanic, nu este mai nimeni prin zona. Meargea perfect pana acum doua seri. Motocicleta: Suzuki GS500 Multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...