Sari la conținut

LauurKennedy

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    Aprilia RS 125
  • Numar Moto
    SB-04-ACV

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS 125

LauurKennedy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult pentru sfat singura cauza este “O sa scoata fum oleaca mai mult” am impresia. Imi poti recomanda si mie un ulei pentru transmisie si un ulei pentru amestec ca as vrea sa il schimb.
  2. Salut, am o motocicleta Aprilia RS 125 in 2 timpi si astazi am fost la magazinul care merg tot timpul sa imi i-au uleiul pe care il i-au de fiecare data el fiind semisintetic(culoare roz),dar astazi s-a intamplat ca vanzatorul sa imi de un ulei tot de la aceiasi firma numai ca nu mai era roz ci era verde si nu mai scria semisintetic, scria STANDARD. Nu mi-am dat seama nici o secunda ce culoare era pentru ca am completat in garaj si era intuneric. Am iesit cu motorul vreo 20km si am venit acasa si mi-a zis tata ca era de alta culoare. Ceva sfaturi ca sa stiu daca sa mai ies asa sau sa il scot pe tot. P.S - Ce cauze pot aparea?
  3. Am facut strap intre ei si se aprindea stopul, dar cand apasam frana tot nu mergea.
  4. Am desfacut astazi toata pompa aia sau cum se cheama a venit si cineva care stia cum sa adjusteze, dar nu .. nu imi face contact unul dintre conectori .
  5. Salut, am o motocicleta Aprilia rs 125 full power astazi am observat ca atunci cand apas frana fata stopul se aprinde, dar cand apas franta spate nu se aprinde deloc stopul. Va rog frumos pentru un putin ajutor. O seara placuta P.S - Asfalt uscat sezonul asta!
  6. Da mai are » Post actualizat in 28 Feb 2018 20:23 Moare la maxim, daca il dau la jumate nici 2 secunde nu sta fara acceleratie » Post actualizat in 28 Feb 2018 20:24 Spui ca e din cauza frigului?? Daca ar fi 10 grade afara nu ar mai trebui sa aiba probleme ?
  7. Salut, de o perioada buna am o problema cu incalzirea unei Aprilia RS 125. Ii trag socul la maxim pornesc motocicleta iar daca o las cu socul tras moare daca nu ii dau acceleratie. Trebuie sa stau cu socul pus + acceleratie pana la 33 de grade dupa i-au socul si nu mai moare, cu socul pus si fara acceleratie nu sta mai mult de 5 secunde iar cand este incalzit motorul nu sta la relanti mai multi de 10-15 secunde. Ma puteri ajuta cu niste sfaturi?
  8. am si eu o problema legata cu o aprilia rs 125... caut de ceva ore unde esti bordul martor ? :\
  9. Salut, in urma cu 4 luni am cumparat o motocicleta din Piatra Neamt. Totul bine si frumos am probat motocicleta, cand imi spune ca nu poate oferi fiscal deja imi sarise gandul dar mai stateam si ma gandeam ca am 400 km facuti degeaba. Omul a cumparat motocicleta de la cineva din SIBIU acesta i-a oferit fiscalul persoanei care mi-a vandut-o mie dar nu a mai inmatriculat-o. Am vorbit cu asta de la cine am cumparat motocicleta si imi spune ca trebuie sa ma intalnesc cu el sa ii dau actele sa imi scoata fiscalul, dar am stat pe ganduri si zic ca nu are cum pentru ca nu este el trecut in certificat el a primit doar fiscal si nu a mai inmatriculat-o si imi spune ca fostul proprietar defapt si actualul ca nu am mai inmatriculat-o imi zice ca nu mai are nici o treaba persoana din SIBIU. Informati-ma voi. O seara frumoasa ;D
  10. Salut, sunt nou pe forum și am nevoie de un ajutor mare. De curând mi-am cumpărat o Aprilia RS 125 și am o problema cu semnalizarile. Când dau semnal stânga merg toate patru , când dau semnal dreapta merg toate patru(ca și cum ar fi pe avarii). Ce ar putea fi? P.S - Am schimbat releul de semnalizare, siguranțele toate și bateria .
×
×
  • Creează nouă...