Sari la conținut

FlaviusCR9

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FlaviusCR9

  1. Am gasit in Romania. Am pornit motorul zilele astea, dar cred ca trebuie un jigler mai mare, deoarece cand ii dau sa urce in ture, se inneaca. Cred ca o sa dau comanda de un set Top Performance sau Olypmia de 85cc. Oricum, se simte diferenta intre 50cc si 80cc.
  2. Da, o sa umblu si la asta.Am pus setul, carburatorul cu debit marit, flansa, muzicuta. Urmeaza pinioanele, lant si cimpoi, dar nu gasesc pt. Am6...
  3. Merci frumos!Mi-a ajuns setul motor de 80cc si carburatorul Dellorto PHBG 21mm, urmeaza flansa de admisie si muzicuta. La ce te referi cand zici ca sa umblu si la transmisie? » Post actualizat in 14 Jan 2018 12:35 Am gasit un motor de Aprilia RS 125, oare merge sa fac swap pe motorul meu? Stiu ca este nevoie de ceva modificari la prinderi, altceva mai trebuie?
  4. Multumesc frumos pentru sfaturi! Am idee cu mecanica, adica nu sunt paralel . Nu vreau sa scot o putere excesiva din el, astfel incat sa crape. Cat despre bucuria pentru el, mi-a cam trecut , am facut 3000km cu el in 2 luni... Daca ma poti ajuta cu cartea aia, as fi recunoscator. Multumesc mult inca o data!
  5. Multumesc frumos! Am gasit ceva pe net, am auzit de firmele respective. Merci frumos!
  6. Multumesc mult pentru raspuns! Nu astept sa imi dea cineva mura-n gura, doar ca idee sa stiu ce sa cumpar.
  7. Mda...merci frumos pentru sfat. Chiar am nevoie de un sfat, nu am cerut sa merg cu 200 cu motor de 49...serios...
  8. Salutare mototciclisti! Sunt nou in acest domeniu si nu ma pricep foarte bine. Am primit cadou un Rieju RS1 - 50cc(80Km/h max) si as vrea sa stiu ce modificari as putea sa-i aduc pentru a prinde macar 110-120Km/h. Din cunostintele mele, stiu ca trebuie sa ii schimb setul motor si carburator+filtru de aer, insa nu stiu ce i se potriveste, deoarece pe internet am gasit fel de fel de modele. Mai jos o sa las niste link-uri cu ce am gasit si sa imi spuneti daca s-ar potrivi. Va rog sa ma ajutati si pe mine, inclusiv cu link-uri de unde pot cumpara piesele. Multumesc frumos! Set Motor - https://www.okazii.ro/kit-cilindru-set-motor-chiuloasa-scuter-rieju-mrx-80cc-90cc-a191999566 Carburator - https://www.zipy.ro/p/ali/phbg-ds-black-21mm-racing-carburetor-carb-dellorto-manual-choke-mopes-scooter/32824443034/#wrapper
×
×
  • Creează nouă...