Sari la conținut

Don Melon

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Don Melon

  1. Multumesc pt pont! Motocicleta a fost a politiei cica, dupa a fost cumva luata de acolo, nu stiu daca inainte sau dupa revolutie dar stiu ca a fost putin shady metoda, a mers un individ pe ea ceva timp, a mai dat-o de pamant si a ras capacul, a umblat si la electrica. In 90 si unpic a dat unchi-miu de ea "in curte la un prieten", a innebunit-o pe bunica-mea si lui bunicu i-a placut, cu toate ca nu stiu daca el a mers pe ea. Unchi-miu a mai tot umblat la ea pe atunci pe bani putini si piese zero, a mai dat-o si el de pamant si a spart capacele alea, a schimbat carburatoarele cu unele mikuni, dupa si-a luat un motor modern si nu a mai mers pe bmw din 2009 sau 2010. A stat fie in garaj, fie afara sub prelata pana acum un an cand vara-mea a inceput scoala moto si unchi-miu a inceput sa readuca la viata motorul. Acum porneste din prima, merge binisor si in curand o sa inceapa sa fie schimbate si reparate din ce in ce mai multe piese ca sa arate si decent si trebuie neaparat sa gasim sau sa facem un bash-bar care sa protejeze si cilindrii aia ca lumea, ca acum are unul dar e prea mic si oricum e indoit.
  2. Are montat, dar a fost scos acum ceasul ca nu mai mergea bine, trebuie gasit altul care sa arate si bine. Corect, o sa vad daca pot vorbi cu unchi-miu sa facem rost de altul fara sa dureze o luna livrarea sau sa coste un rinichi pt ca in momentul asta scopul principal e sa conduca vara-mea motorul
  3. Sunt de parere ca trebuie conduse vehiculele vechi in timp ce se strang bani pt restaorare ca lumea. Motorul asta a stat 10 ani pe bara, intretinut cum s-a putut dupa revolutie. Acum a fost adus la o stare... decenta de mers putin pe el pana cand se strang bani pt restaorare ca lumea. Eu am un ARO la care a crapat motorul si acum il restaorez cum trebuie, cred ca ne descurcam.
  4. Ok, sper ca nu-i spart. Cat despre de ce ne trebuie r60? asta e din familie, altele nu-s. Nu merita, in poza nu se vede dar toata jumatea de jos e epoxy (nu chit cum am crezut), stiu meseriasi buni dar chiar nu merita, am gasit noi cu 43 euro Multumesc! o sa ne ajute mult pe viitor site-urile astea. Sunt curios daca are cineva din Bucuresti sau din apropiere unul de imprumut, macar pt azi, pana se carpeste cel original sa mai tina inca cateva zile pana vin alea noi, gasite aici: https://m.louis.eu/artikel/siebenrock-valve-cover-classic-bmw-2v-r-models-from-69-fuer-bmw-r-60-5/60190210?filter_bike_id=0495
  5. Salut. Ieri vara-mea si-a luat permisul de moto, a iesit la o tura, a condus bine si la final, incercand sa bage motocicleta in curte, a scapat-o pe partea stanga si s-a spart capacul de culbutori care e oricum a fost atat de ras si spart ca jumate facut cu chit si cu o doza de bere in loc de aluminiu. Ea ar vrea sa il mai conduca saptamana asta pana isi comanda unele noi din afara. Are cineva unul de imprumut? eventual si cu un ochi bun sa vedem daca nu cumva s-a fisurat altceva ca blocul motor. Motocicleta e un BMW R60/5 din '71 care a fost al militiei pe vremuri.
×
×
  • Creează nouă...