Sari la conținut

cristianzup

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristianzup

  1. Salutare, Am trecut si eu de la un KTM EXC-F 250 4T la BETA 300RR 2018 Racing, trecerea de la 4T la 2T a fost foarte ciudata, la inceput nu mi-a placut deloc :)) dar cu timpul s-a vazut diferenta. Dezavantajul la beta este ca anumite piese se gasesc doar la depozitul central din Italia, fata de KTM la care gasesti aproape peste tot. Suspensia mi se pare mai buna (modelele de racing au suspensie SKF) decat la KTM, are intradevar cuplu mai mare la turatii joase, nu trebuie sa o turezi la maxim de jos, sau sa iti iei demaraj ca sa poti face o urcare. Singurul lucru care nu imi place este ca nu are pedala de pornire, doar electromotor acesta isi face foarte bine treaba dar nu strica in caz ca se arde siguranta sau altceva. Beta 2020 Racing are suspensii KYB si s-a schimbat putin geometria la furca fata si anume parca e unghiul mai mic si pe coborari ai senzatia ca mergi in cap :)) , nu mai este la fel de nervos comparabil cu 2018 iar rezervorul e mai jos si poti sa stai foarte aproape de ghidon, te ajuta la urcari abrubte. (am avut ocazia sa incerc unul) Ca o paranteza un prieten are BETA 300RR 2016 (cumparat de nou) si pana la 200h de functionare nu a trebuit sa faca nimic la el, decat service suspensii si nu este genul de om care sa aiba grija de lucruri.
  2. Salutare, Revin cu un update, am verificat toate suruburile de la toata motocicleta, toate stranse, am schimbat tot esapamentul, cand am luat-o era cu akrapovic complet, dar am primit si cea originala, la fel si cu cea originala. Intr-un final am dus-o la mecanic, dar e mai greu cu timpul, nu prea a avut timp sa se ocupe de ea. Dupa ce a ascultat si el motorul si a stat pe el, mi-a zis ca ar putea fi rulmentii de la axul cu came sau de la arborele cotit, ca au rulmenti in loc de cuzineti.
  3. Salutare tuturor, Am un KTM EXC-F 250 - 2007 si la ultima iesire cu el a inceput sa vibreze, adica vibreaza toata motocicleta si la relanti, cand e in turatie si mai tare, s-a mai lovit cineva de aceasta problema? Daca da, a-ti putea sa ma ajutati cu cateva pareri, sfaturi? Am sunat un mecanic de motociclete din apropiere si mi-a spus ca ar putea fi ceva contragreutate / contrabalans din motor, dar trebuie sa desfaca motorul, acuma nu stiu, nu as desface motorul motocicletei asa hop top. Multumesc,
×
×
  • Creează nouă...