Sari la conținut

liviu_ionescu

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de liviu_ionescu

  1. Si un magazin in Bucuresti care vinde Draper ???
  2. Salut De unde pot sa cumpar un compresometru auto (pt.motoare pe benzina) Doresc un compresometru nu compresograf.
  3. Stie cineva din ce material se fac suruburile de reglaj si piulitele de blocaj de la culbutori ?? -Suruburile sunt de 5 mm cu pas de 0.5mm (4 buc.)
  4. Ce ulei de motor pot baga la o Honda CB250 din 1985?? Am bagat semisintetic "YACCO MVX 500"- 15W50 si patineaza ambreiajul intr-o veselie. Am bagat si "MOTUL 5100 ester"- 10W40 dar consuma si patineaza la ture mari. Am schimbat arcurile de la ambreiaj, placutele fiind in cote, dar cu YACCO MVX500 tot patineaza (bagat in viteza 1 pus frana fata-spate ,acceleret-dat drumu la ambreiaj si motorul merge ca si cand e scos din viteza)
  5. Am o Honda CB250 care-i patina ambreiajul la turatii mai mari si am schimbat arcurile de la ambreiaj,discurile fiind OK. Cand l-am desfacut, suruburile de pe flansa care preseaza pe arcuri (cea cu rulmentul de presiune) nu erau stranse pana la capat si nu stiu daca este normal ????
  6. Am o Honda CB250 care-i patina ambreiajul la turatii mai mari si am schimbat arcurile de la ambreiaj,discurile fiind OK. Cand l-am desfacut, suruburile de pe flansa care preseaza pe arcuri (cea cu rulmentul de presiune) nu erau stranse pana la capat si nu stiu daca este normal ????
  7. -Aveti ideie la cati KM se recomanda sa se schimbe chitul de lant ?? Stiu cum se verifica ,dar pe mine ma intereseaza cat tine un lant nou de IJ PLANETA pus pe un set nou de pinioane. Lantul este marca DITTON luat de la moldoveni
  8. 1. Care este diferenta dintre lanturile simple si cele cu o-ringuri x-ringuri ?? 2. Trebuie sa schimb tot chitul de lant (am lant o-ring cod 520 cu 98 zale) problema este ca momentan nu am destui bani asa ca ma gandesc sa folosesc un timp un lant simplu de la o comunista daca gasesc. Credeti ca este o ideie buna (de compromis )pana la anul ???
  9. Fratilor mai exista pe plaiurile noastre mioritice o 'HONDA CB 250 RS' din 1985Doresc sa mai schimb ceva impresii si sa verfic niste repere de pe cadru pentru ca se pare ca am cadrul torsionat pe spate. Apropo de cadru ma intereseaza si pe mine unul bun.
  10. Am o intrebare Cum se curata un lant cu o-ringuri super murdar la care ar trebui sa consum cel putin 2 spraiuri de lant. Eu m-am gandit sa-l curat cu motorina si apoi sa-l dau cu sprai. Procedez bine ??
  11. De curand am achizitionat o matocicleta "Honda CB 250 RS"din 1985 si am descoperit o mare problema la ea. Se pare ca am cadrul torsionat pe spate cu un decalaj intre centrul rotilor de 2,5cm. Am verificat cu clasica sfoara intinsa pe asfalt si dupa ce am mers 2m pe ea urmarind centrul rotii fata am comparat cu spatele, incercand de mai multe ori am ajuns la acelas rezultat 2,5cm. Am scos rezervorul si seaua si am verificat dupa reperele cadrului si partea de sus a cadrului---sus este fugit stanga jos dreapta. In mers sete destul de instabila mai ales in curbe. Mentionez ca am cadru simplu leagan semi-inchis (se inchide prin motor si aripa spate). Poate cineva sa ma ajute intr-un fel??? liviu_ionescu@hotmail.com
  12. Am cautat in disperare un manual de Honda CB 250 RS (1985) . Ma poate ajuta cineva ?????? Am cautat in disperare un manual de Honda CB 250 RS (1985) . Ma poate ajuta cineva ??????
  13. Am cautat in disperare un manual de Honda CB 250 RS (1985) . Ma poate ajuta cineva ??????
  14. Am cautat in disperare un manual de Honda CB 250 RS (1985) . Ma poate ajuta cineva ??????
  15. Ajutooor !!!!!! Chiar nu se gasesc manuale sau ceva informatii utile despre "HONDA CB 250 RS din 1895". Am disperat cautand date despre motor, iar rezultatul .....foarte subtire. Ce stiti despre modelul asta ???
  16. Sunt un incepator care a cumparat o "Honda CB 250 RS" cu mici probleme 1.Scapa ulei din amortizoare 2.Lipsa cablu de turometru 3.Am nevoie de o maneta de frana originala ---------------------- 1.Am procurat simeringuri originale si ulei de furca 20W30. dar nu stiu cum se schimba uleiul,cit intra in amortizoare si cum se aeriseste. In concluzie nu stiu procedura de inlocuire a uleiului. 2.Am nevoie de cablu turometru si maneta frana 3.Am nevoie de un manual de service CU MULTUMIRI ANTICIPAT liviu_ionescu@hotmail.com
  17. 1-Stie cineva cum pot sa fac rost de un cablu de turometru pt. Honda CB250RS ?? 2-Cum pot sa fac rost de un manual de service pt. Honda CB250RS 3-Cat ulei intra in amortizoare fata, si de unde pot sa procur un ulei hidraulic special pt.asa ceva? 4-Am scos busonul de la ulei in timpul functionarii si sa simtit o presiune f.mare ca si cand scapa compresie in baie. Este normal sau am segmentii dusi. Motorul are ~35.000Km. Cu multumiri anticipat liviu_ionescu@hotmail.com
  18. Ajutooor!!!! -Unde pot gasi si eu un manual de "HONDA CB 250 RS"?? -Unde pot sa fac rost de semeringuri pentru furca fata si cat ulei intra in ele' -Am nevoie de o maneta de frana fata. cu multumiri liviu_ionescu@hotmail.com
×
×
  • Creează nouă...