Sari la conținut

GeorgeTanase

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GeorgeTanase

  1. Ha,ha, nu mai nimerit!...la 23 ani ai lu' fimio ar trebui ca el sa iasa la agatat, precum colegul cu clipurile,corect?
  2. Salut! Frumos motor, sa-l stapanesti sanatos, fara evenimente neplacute! Asfalt uscat!
  3. Mai bine sa n-avem de-a face cu avocatii, dar uite ca nu tine numai de noi! l.u.v. , captain busa, la voi cum a fost, in apel , recurs sau prin ce-ati mai trecut?
  4. Eu le cerusem astora de la euroins undeva la 25-30000 lei ca sa-mi pot lua o mobra similara,specificandu-le sa cumuleze cumva cele 2 dosare,paguba materiala si vatamarea corporala. Daca primeam suma asta nu mai demaram nimic in justitie...La drept vorbind, cand am vazut ce sume a avansat avocatul in cerere nu-mi venea s-o semnez, el asigurandu-ma ca stie ce face! Nu m-am inteles cu el la procent, a vrut onorariul lui 3000 lei la inceput, asigurandu-ma ca va scoate substantial mai mult decat le cerusem eu ,,falimentarilor'' de la euroins. Sigur l-am intrebat acum cat ar mai dura si mi-a spus ca un apel dureaza mai putin decat fondul, eu intrebam pe aici in speranta ca a mai auzit dintre noi spete dintr-astea si ne-am da cu parerea....Cu banii oferiti de euroins imi luam cel mult vreun cazan, asa incat creditul la banca a fost inevitabil, de aici si nerabdarea!
  5. Salutare! Sunt relativ nou pe aici,desi am mai avut cont si anul trecut am uitat parola sau s-a dezactivat...in fine,profit de titlul acestui topic in speranta ca mai pot afla cate ceva despre cum poti recupera paguba de la nenorocitii de asiguratori. Pe scurt...avut accident in 2016 neacordare prioritate,moto FZ1fazer 2006 dauna totala,eu cu ,,doar'' 6 zile ingrijiri medicale, mi-am permis sa ma iau de maria sa ,,euroins''! Crezand ca ma descurc singur,aveam sa raman consternat de tot felul de oferte,care mai decare mai nesimtite,incepand cu 5200 lei mobra + 600 lei daune morale! Facut sesizare si pe la ASF si cand i-am vazut si p-astia din acelasi aluat, mi-am pus avocat si am demarat actiunea in instanta pe 31 ian 2017. Pe 23 oct 2017 am castigat fondul, cererea fiind admisa in totalitate adica nici mai mult nici mai putin decat 64000 lei pagube materiale si 200000 lei despagubiri morale,sentinta la care s-a declarat apel in 7 feb 2018. Asa cum spunea-i Luigi un avocat bun te poate ajuta mult.Intrebarea mea ar fi cam ce se poate intoarce la apel si daca mai urmeaza si recurs sau mai stiu eu ce cale de atac?
×
×
  • Creează nouă...