Sari la conținut

Cristian Mihai

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cristian Mihai

  1. Multumesc pentru informatiile de pana acum. Lolo, observ ca moto nu a fost gandita ca fiind despartita de atas, nu are semnalizare pe ambele parti. Sa fie tot o modificare ulterioara? As vrea sa renunt la el momentan, sa repun doar moto pe picioare. Apropos, mai ai cumva catalogul de ij 49 cu piesele? Multumesc din nou!
  2. Posibil, nu am idee, asta am dedus dupa capacul de la rezervor pe care scrie Simson Si o poza cu seria, poate e relevanta Am uitat sa precizez ca are schimbatorul pe partea dreapta, la mana, langa rezervor
  3. Salut, Mi-a cazut in brate gratis un Simson pe care as vrea sa il reconditionez insa nu gasesc cu exactitate ce model este si ce an. Am googalit insa, dupa aspect pare sa fie un AWO 425 dar agregatul meu e pe lant in timp ce toate rezultatele de pe google sunt cu cardan. Nu am vazut nici modele cu evacuare dubla, ma gandesc sa nu fie modificat de fostul proprietar. Tot din google, nu am gasit atas in genul ala, cu codita ca de cadilac. Va atasez niste poze, sigur voi stiti mai multe. Sunt deschis si pt sugestii/sfaturi, cat mai mult cu atat mai bine! Asfalt uscat!
  4. Salut, Mi-a cazut in brate gratis un Simson pe care as vrea sa il reconditionez insa nu gasesc cu exactitate ce model este si ce an. Am googalit insa, dupa aspect pare sa fie un AWO 425 dar agregatul meu e pe lant in timp ce toate rezultatele de pe google sunt cu cardan. Nu am vazut nici modele cu evacuare dubla, ma gandesc sa nu fie modificat de fostul proprietar. Tot din google, nu am gasit atas in genul ala, cu codita ca de cadilac. Va atasez niste poze, sigur voi stiti mai multe. Sunt deschis si pt sugestii/sfaturi, cat mai mult cu atat mai bine! Asfalt uscat!
  5. Salut, Viitor posesor ( sper ) de vn1500. Aveti ceva experienta cu modelele pre 2000 cu pompa de ulei din plastic ? A crapat ceva la cineva? Nu prea gasesc 2000+ eventual injectie deloc la preturi decente ( 4500-4600e ) Multumesc anticipat, asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...