Sari la conținut

Borisnache

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    KTM 1190 ADVENTURE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda cbf600sa

Borisnache's Achievements

  1. Astazi am pus accent pe aceasta problema, si dupa 25-30 min de mers prin oras, cand am ajuns acasa, dupa ce eram incins la picioare, am verificat sa vad sursa de caldura. Ventilatorul sufla caldura pe partea dreapta (fanta de aerisire e gandita sa elimine in exterior, deci exclus) caldura provine de la motor, dar mai accentuat de la portiunea de esapament unde este sonda lambda. Zona aia este deja izolata, cum am mai mentionat in postul anterior. Ceea ce nu am facut, este sa dau rezervorul jos, sa fac curat la filtru de aer, eventual sa-l schimb, si sa iau masuri, poate pot monta un ventilator suplimentar in partea stanga. Acest model este nou pentru mine, nu-l cunosc sa-mi pot da cu parerea prea mult. In acelasi timp o sa iau in calcul un kit deflector sub sea. Curios este ca in bord apa nu creste mai mullt de jumatate, consider ca sunt in parametri.
  2. Corect, ca un feon cu aer fierbinte. Lichidul de racire este in parametri, in bord indica max la jumatat Scuze Adrian, am omis sa actualizez profilul. Acum am un Ktm 1190 Adv.
  3. Galeria este deja izolata de proprietarul anterior (foto), se pare ca nu face fata. Cel ma rau, ma arde de la genunchi in jos, restul pare suportabil. Am vazut pe net aripioarele alea sub sea, dar asta nu rezolva problema de la genunchi in jos. Sa pun ventilator suplimentar pe radiator nu rezolva problema. Ma gandeam la un ventilator in zona galeriei, dat e rau cu spatiul disponibil. Este primul ktm care il am, nu am termen de comparatie. Am citit pe net ca e normal sa urce temp uleiului in 115-120 grade.
  4. Salut. Caut o solutie la problema supraincalzirii motocicletei, efectiv simt ca ma arde la picioare la mersul zilnic prin oras. Daca ati intampinat aceasta problema si ati gasit o solutie va rog ajutor. Multumesc
  5. salut caut si eu un capac baie ulei honda cbf600 .. daca are cineva vre-o sugestie este binevenita. Multumesc
  6. salut un capac baie ulei pentru un honda cbf600 gasim ? multumesc
  7. cumpar capac baie ulei honda cbf600 multumesc
×
×
  • Creează nouă...