Sari la conținut

Catalin dbk

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Catalin dbk

  1. Salut. Am un DL650 - 2010. Azi, in mers, dupa un drum mai lung, din senin mi s-a oprit motorul. Mergeam pe drum drept la viteza regulamentara prin localitate, am tras de ambreaj sa accelerez in gol langa niste copii si brusc s-a oprit, inainte sa apuce sa se accelereze. Imediat mi s-a aprins in bord becul rosu de avarie din mijlocul bordului. N-am mai eliberat abreajul pt ca nu stiam ce s-a intamplat si am oprit. Am tot pus si luat contactul dar becul de avarie ramanea aprins. Mi-am facut curaj sa dau la automat sa vad ce simptome are. La prima cheie a invartit in gol fara sa porneasca. Insa mi s-a parut ca o face destul de greu. Ca si cum bateria ar fi obosita. Am constatat ca nu scoate zgomote straine si la a doua incercare am tinut la automat putin mai mult si a pornit. Automat becul de avarie s-a stins. Pana acasa(inca 60km) am venit fara probleme. Aveti habar ce ar putea fi?
  2. Multumesc de pont. L-am contactat inainte sa scriu pe acest forum si mi-a zis ca nu-l vinde decat impreuna cu roata.
  3. Multumesc pt sugestii. Nu vreau carpeli si improvizatii. Irelevant pentru mine si sa caut acum o cauza a defectiunii, sau sa prelungesc discutia cu presupuneri. Ideea este ca filetul a fost compromis total pe ambele piese si vreau sa le inlocuiesc.
  4. Salutare colegi. Sunt un incepator in ale motociclismului, avand motor de un an de zile si mai putin de 3000km parcursi. Motocicleta, un L0 ABS, am importat-o, personal, din Italia. Si pentru ca, inevitabil, incep problemele, am ajuns sa apelez la experienta si sfaturile voastre. Azi am fost cu ea in service(sunt din SM), pt a-i schimba lantul. Toate bune si frumoase pana sa desfacem piulita de la roata spate. Aceasta se destrangea doua spire dupa care se bloca. Am repetat de cateva ori strans/destrans(acele doua spire), atat cu levierul cat si cu pistolul pneumatic, dar nu am reusit sa o desfacem. Asa ca am apelat la forta maxima a pistolului pneumatic pana sa reusim sa o desfacem. Previzibil si inevitabil am distrus filetul, atat de pe axul rotii cat si al piulitei. Acum caut ax si piulita. Noi - sunt o caciula de bani. Stiti voi unde as putea sa gasesc SH? Vre-un V strom busit/dezmembrat? Sau daca potriveste de pe alta motocicleta? Va multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...