Sari la conținut

mdx

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    03 636

mdx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gata, am avut timp sa pun capacul, axele se invart liber si vine cat de cat fix (dupa cum se vede, ca la nivel micrometric nu am unelte sa masor). Am pus totul la loc si a pornit, dar inca iese un fel de abur/fum de la motor. Acel fum era si inainte sa umblu la motor, am crezut ca imi curgea ulei pe evacuare si se incalzea, dar nu imi dau seama ce poate fii acum, doar evacuarea se incalzeste atat de repede incat sa scoata fum la mai putin de jumate de minut de la pornire. Video: https://www.youtube.com/watch?v=pOm87Ayx_Rg
  2. Atunci le las pe alea pe care le are deja, schimb doar capacul si il strang usor sa vad daca se potriveste. Dupa care verific distantele la supape. Revin cu update cand am timp sa ma ocup. Multumesc!
  3. Cu axele alei mele sau cu cele cumparate odata cu capacul ? Daca le pun pe celelalte, o sa trebuiasca sa reglez distantele la supape pt axele alea, mi se pare.
  4. Cineva mi-a sugerat sa il repar sudand o bucata de metal in locul unde e rupta si sa ii dau filet.
  5. Dar nu merge mai usor reparat capacul in sine ? Suna mai simplu si mai ieftin, avand in vedere ca nu il pot schimba fara sa schimb chiulasa si axele, si ar fii si mai ieftin.
  6. mda, ma gandeam. Am mai intrebat pe un forum si mi-a zis ca e posibil, dar daca zici ca nu, atunci aia e. E destul de greu sa gasesti chiulasa oricum, am fost la un tip sa iau, dar cand a demontat-o era crapata. Am luat doar capacul ca sa imi incerc norocul, in alta parte nu am gasit chiulasa, decat pe ebay.
  7. Salutare! Deci am un zx6r 636 modelul 03 04 si am capacul de la axele cu came rupt, crapat, etc. In principiu nu mai poate fii folosit. De asemenea am gasit la cineva doar capacul (nu avea chiulasa buna). Dar din cate am inteles trebuie prelucrat la un atelier ca sa mearga impreuna cu axele si chiulasa mea. Are/stie cineva un atelier moto care poate sa faca asta ? Din cate am inteles este mai ieftin si mai usor decat sa inlocuiesc toata chiulasa. Multumesc anticipat!
  8. Am comandat de la băiatul din oneşti care face din fibră. De găurit, vopsit şi montat o să mă ocup eu. Sper să nu omit ceva esențial, cum ar fii cadrul de bord, parbrizul, etc.
  9. cel mai mult in momentul asta m-ar interesa carena frontala, caut de ceva timp si nu reusesc sa gasesc in ro. si din china dureaza enorm de mult
  10. Pff pai mai usor astup gaura din capac cu un bolt si o piulita ca sa nu mai curga ulei decat sa schimb chiulasa
  11. asta inseamna ca trebuie sa schimb toata chiulasa pentru capacul ala ? problema mea este o urechiusa rupta in el.
  12. Salutare! am nevoie de capacele de la arborele cu came pentru un zx6r 03 04 daca are cineva. nu stiu daca se potrivesc de pe ani de fabricatie anteriori sau ulteriori dar sunt dispus sa il incerc. O poza informativa (este de pe un 98-02) : PS: alte piese de dezmembrat precum contactul si cheia, carenele sau farurile mi-ar fii utile.
×
×
  • Creează nouă...