Sari la conținut

mdx

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mdx

  1. Gata, am avut timp sa pun capacul, axele se invart liber si vine cat de cat fix (dupa cum se vede, ca la nivel micrometric nu am unelte sa masor). Am pus totul la loc si a pornit, dar inca iese un fel de abur/fum de la motor. Acel fum era si inainte sa umblu la motor, am crezut ca imi curgea ulei pe evacuare si se incalzea, dar nu imi dau seama ce poate fii acum, doar evacuarea se incalzeste atat de repede incat sa scoata fum la mai putin de jumate de minut de la pornire.

    Video: https://www.youtube.com/watch?v=pOm87Ayx_Rg

  2. Nu ai ce prelucra la nici un atelier! Lagarele arborilor cu came sunt prelucrate in chiulasa cu capacul ala montat, de aia nu se potriveste perfect un alt capac. Acolo cota este f precisa, orice prelucrare ulterioara ar mari diametrul lagarelor facand tot ansamblul inutilizabil.

     

    mda, ma gandeam. Am mai intrebat pe un forum si mi-a zis ca e posibil, dar daca zici ca nu, atunci aia e. E destul de greu sa gasesti chiulasa oricum, am fost la un tip sa iau, dar cand a demontat-o era crapata. Am luat doar capacul ca sa imi incerc norocul, in alta parte nu am gasit chiulasa, decat pe ebay.

  3. Salutare! Deci am un zx6r 636 modelul 03 04 si am capacul de la axele cu came rupt, crapat, etc. In principiu nu mai poate fii folosit.

     

    2u3w5xj.jpg21cvwbn.jpg

     

    De asemenea am gasit la cineva doar capacul (nu avea chiulasa buna).

     

    2drus28.jpg

     

    Dar din cate am inteles trebuie prelucrat la un atelier ca sa mearga impreuna cu axele si chiulasa mea.

    Are/stie cineva un atelier moto care poate sa faca asta ? Din cate am inteles este mai ieftin si mai usor decat sa inlocuiesc toata chiulasa.

    Multumesc anticipat!

×
×
  • Creează nouă...