Sari la conținut

Valiza00

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    Aprilia SR50
  • Numar Moto
    -

Valiza00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ma rog .. nu mai are rost discutia . Multumesc pentru raspunsuri.
  2. Partea legala este raspunderea mea . Dupa cum am spus si mai sus , voiam niste pareri de la ceri care au asa ceva pentru ca ei pot intelege acest fenomen . Dvs avand 1200cc este normal sa vi se para o gluma scuterul .. dar pentru unii este un hobby. Fiecare cu ce poate
  3. Nu imi ascund varsta , am 18 ani . Am AM de la 16 si d asta vreau sa l modific . Vara asta o sa ma apuc si de A2 dupa ce termin cu B-ul . Eu stau langa Bucuresti si fac naveta zilnic , d aia ma interesa o viteza mai mare , pentru mers intins . Sunt constient ca bag multi bani ca sa scot viteza aia dar e o placere de a mea pana imi iau altul mai mare . O fac pe banii mei , nu ai altora . Pe mine ma interesau doar niste pareri/sfaturi de la cei care au mai modificat scutere si stiu ce si cum .
  4. Ar trebui sa i schimb si pinioanele de la transmisie ? Ma gandesc ca pot sa i maresc top speed ul din acele pinioane.
  5. Ok , o sa ma uit si dupa niste role de genu' . Intrebarea mea in mare parte era daca in configuratia originala dar doar cu set malossi de 70cc , cu toba sport si sa zicem si niste role noi .. ar trebui in teorie sa treaca de 100 , nu ?
  6. Sunt constient de asta . Cauciucurile sunt deja in calcul si niste frane oversize . Eu ma refeream acum strict pe viteza , nu sunt inconstient . Il modific ca sa fac zilnic naveta cu el , nu ma joc cu astea . Uitasem sa specific , setul respectiv e de 70cc. El in configuratia prezenta ajunge la 70 km/h .
  7. Salutare ! Am mai postat o data cu niste probleme legate de acest scuter.. le am rezolvat , am schimbat ambielaj , semeringuri , rulemtni , filtru de aer , gat admisie , cureaua , role , pompa de apa + set 49cc original . Dupa ce l am pus iar pe picioare (inca este desfacut) vreau sa il fac sa fuga mai tare inainte sa l inchid . Ce modificari as putea sa i fac sa treaca de 100 ? Ma gandeam sa i pun un set motor Malossi (1000de lei) ei zic ca dezvolta undeva la 7.5cp , o toba sport , jiglerele din carburator schimbate .. si cam atat. In aceasta configuratie poate sa treaca de 100 km/h ? Astept si alte pareri sau alte configuratii . Multumesc.
  8. Cand e rece nu face probleme niciodata. Sau prin oras . Chiar daca se incinge prin oras , nu face probleme . Doar cand ies pe dn la drum cu el imi face poblema asta .
  9. Salutare ! Am si eu o problema la scuterul meu . Cand se incalzeste nu mai trage , motorul se tureaza dar nu trage deloc. Din contra , daca il tin ambalat se face un fel de frana de motor pana se opreste de tot si dupa nu mai porneste pana nu se raceste . Motorul nu fierbe !! Este cu racire pe lichie , are lichid , acul nu trece de jumate niciodata . Ce poate avea ? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...