Sari la conținut

marian 001

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marian 001

  1. Salut, am si eu nevoie de ceva sfaturi: Am un cross in 2t cu set de 80. Cand se incalzeste (5-10 min) se opreste motorul si refuza sa mai porneasca. Daca o lasa 10 min porneste imediat. Ce sugestii aveti?
  2. Am rezolvat cu contactul electric, ierea de la contactorul de la cric. I am desfacut arcul sa ramana permanent inchis. Acum am alta problema: nu pot regla carburatorul, cel original l-am descompletat si acum am unul china care are un mustuc dupa partea de ameste (am inteles ca acolo se leaga furtunul de vid pt rezervor) ce fac cu mustucul, il astup sau il leg in alta parte (la rezervor nu am unde)
  3. am vazut contactorul de care vorbesti. i-am dat cu sprei de contactacte. ai idee unde sunt firele legate sa le verific continuitatea?
  4. Salut, caut si eu pe cineva care sa ma ajute intr-o problema cu mobra mea un motorhispania in 2 timpi. O pornesc pe cric, apoi cand vreau sa indrept se opreste. Am vazut ca are un senzor in rezervorul pentru ulei de amestec, are ulei mai mult decat trebuie, m-am gandit sa nu aibe vreunul si pt ulei de ambreiaj si i-am mai completat cu 200ml. Nu reusesc sa-i dau de cap, poate s-a mai intalnit cineva cu defectul asta
  5. sa le luam in ordine,incercat cu filtru si fara filtru, carburator nou, incercat tote combinatiile posibile: nivel mare, nivel mic, imbogatire mare, imbogatire scazuta, reglaj jiglor aer in toate pozitiile posibile, scos muzicuta si galerie admisie si dat cu ermet la imbinari, toba am verificat-o nu este infundat, gazele ies usor, nu am spus ca motorul porneste destul de usor, se tureaza pe liber dar in sarcina se pune in nas. acelasi motor, aceleasi simtome ca ale colegului de mai sus. ce nu am verificat, sunt semeringurile. am mai salat pe forum si am gasit ca s-a mai intalnit cineva cu aceiasi problema si erea de la ambreiaj, diferenta este ca acela avea ambreiaj centrifugal » Post actualizat in 18 Jul 2018 23:19 » Post actualizat in 18 Jul 2018 23:25 gata am rezolvat-o. erea din carburator. cu carburatorul nou, Indiferent ce jigloare schimbam sa reglaje nu vroia sa functioneze, am zis sa incerc cu cel vechi si dupa cateva reglaje merge perfect. carburatoarele noi china nu prea isi fac treaba. acum incerc sa imi dau seama de diferente, asa voi determina cauzele din care nu vroia sa colaboram.
  6. nu exista nici un utilizator care s-a mai lovit de problema asata, sa ne dea niste sfaturi?
  7. salut, spune-mi te rog daca ai rezolvat problema. aceleasi simptome le are si a mea. ms
  8. va salut. postez aici deoarece nu am gasit un topic deschis in care sa se trateze problema pe care o am. daca nu este ok cer scuze admin. am cumparat un cors motorhispania, motor minerali am6, 50cc. nu a functionat decat 5 ore. am unlocut piston si cilindru, cel vechi nu mai facea decat 4bar, carburator nou si bujie. problema este ca nu trage, se pune in nas cand debraiez. la ralanti se tureaza. am mai umblat pe la ea, am reusit sa nerg in tr 1,2,3cand dau a 4-a se pune in nas. am pus jihlore mai mari, nici un efect, am schimbat bobina, se comprta la fel, am schimbat muzicuta, nici o imbunatatire, mai am sa-i dau foc. daca are cineva ceva sfaturi, i-asi ramane dator
×
×
  • Creează nouă...