Sari la conținut

costinstoiculescu

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    septembrie 2011
  • Motocicleta
    Suzuki GS 450E
  • Numar Moto
    CL 80 SLV

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki VX800
  • Interests
    Anything with engine

Vizitatori Recenți Profil

311 citiri profil

costinstoiculescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. OK, mea culpa pentru lipsa de raspuns! Am fost mai multe ore, ba chiar si dus cu masina sau motorul "pe degeaba". Cat despre..."ala e inceputul" (degetul)....eu nu inteleg ceva...daca omul scoate BMW-ul la plimbare si ma inteleg cu el sa mergem undeva, trebuie sa-l platesc? Ti-am mai zis, dar nu intelegi...e vorba de Camaraderie. E ca si cum ajuti un om cu motocicleta stricata. E act caritabil? Eu vad altfel lucrurile. Daca cineva propune aici pe forum sa va intalniti, tu ceri bani? Ca nu-i cunosti si iti pierzi 4-5 ore cu ei? Si din pacate tu ai uitat mesajul meu principal. Aveam nevoie de pareri, de sfaturi. Daca si astea costa...ok, e clar ca am gresit adresa si probabil ar trebui sa-mi sterg si contul, nedorind sa ma asociez cu astfel de persoane si idei.
  2. Ma mir ca ai spus "prin tot Bucurestiul" si nu ai zis "prin toata tara". Totusi, ma amuza un pic, dar ma si intristeaza, faptul ca deodata lumea pe aici gandeste in acest mod. Sincer, eu ma asteptam la aparitia a 1-2 persoane care sa poarte discutii cu mine, sa-mi spuna ce sa urmaresc la vizionarea unui BMW, ce sa intreb, cum ar trebui sa sune motorul, transmisia sau mai stiu eu ce. Poate chiar era vreun posesor de motor, mergeam la el sa imi arate cum e un motor ingrijit. NU cred ca omor asa mult timpul unei persoane daca pierde 10 minute sa vada 3-4 anunturi pe Olx pe care am pus eu ochii. Si sa scoata BMW-ul lui la plimbare si sa ne vedem la un proprietar sau doi. Eu ce vorbesc aici este despre prietenie, camaraderie. Ce vorbiti voi, este de "ce-mi iese mie" (daca te ajut). Imi pare rau, am urmarit forumul asta de mult timp si am decis sa imi fac cont tocmai ca sa aflu despre BMW, ca nu prea stiu avand acel motor boxer pe care l-as vrea sub saua mea viitoare. Sincer, cred ca am gresit, asa cum se intampla 90% in cazuri cu forumuri. Am citit de asemenea pe forumuri din State, Uk si altele....postari si intrebari exact cum le caut si eu. Unii au raspuns, unii au invitat omul sa-l plimbe cu motorul si tot asa. In general oamenii ajuta cu sfaturi pertinente si argumenteaza deseori ceea ce scot pe gura. Din pacate aici, am vazut destui care spun "nu cumpara motorul ala ca e prea batran" (nestiind ce intretinere are) si multe alte "sfaturi" (neaviazate) din punctul meu de vedere. Un nene intreaba ce parere are lumea de un model si vin 3-4 care spun sa-si cumpere Y model. Nu am inteles niciodata de ce, cand acel om e interesat de un motor. Poti aduce pareri PRO sau Contra, dar la noi....ca la nimeni. Probabil acesta o sa fie ultimul meu comentariu pe acest forum. Chiar am un gust amar cu experienta asta. Nu am decat sa va urez la cati mai multi clienti care va cer sfaturi pe bani. Succes! Si va multumesc pentru rabdare!
  3. Uite ca am mai invatat ceva....ca trebuie sa platesc pe cineva de aici care ar putea sa ajute pe cineva la cumpararea unui motor. O sa-mi iau banii si-i folosesc intr-un service BMW, probabil e cel mai bine, iar berea o beau singur dupa achizitionarea motorului potrivit. Va multumesc pentru trezirea la realitate! Succes in continuare si asfalt curat!
  4. La cine sa apelez aici pe forum cu care sa merg sa vad cateva motoare BMW? Fac cinste cu bere
  5. Salutare! M-ar tenta sa cumpar si eu o motocicleta. As vrea sa fie pe cardan si ma tot uit de ceva vreme pe OLX la anunturile de acolo, categoria BMW. Am vazut un K1100 negru, cu nr de inmatriculare SLL, care a mai fost pus la vanzare de vreo doua ori aici pe site si nu stiu ce sa cred. E 1750 euro si nu stiu daca imi inspira incredere. Problema ar fi ca m-ar interesa 2-3 persoane care se pricep la BMW si la modele (nu zic ca am citit si o sa mai citesc cat mai mult despre subiect de pe net). Mi-ar fi de ajutor daca ar putea sa imi spuna de care motoare sa fug sau pe care sa le pot vedea, poate chiar sa mearga alaturi de mine sa le vedem. Bugetul ar fi cam pana in 2500 euro. Am mai vazut unele si cu motor boxer, dar din nou....parca as avea nevoie de un sfat, o parere. Mai ales ca vreo 2 din Bucuresti nu au ba ITP, ba baterie asa incat nu prea le pot incerca la drum. Multumesc anticipat! PS: Scuze daca nu am postat unde trebuie aceasta cerere
×
×
  • Creează nouă...