Sari la conținut

alex_vlad

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex_vlad

  1. alex_vlad

    Kawasaki Vulcan

    Carburatorul e ok. ceva probleme mai sunt la senzorul de cric care nu opreste motorul cand bagi in viteza. de departe cea mai mare problema e sistemul de alarma care a fost montat si dupaia eliminat partial + ceva sunete de bataie si o vibratie dubioasa. am cumparat un manual de reparatie si voi aborda problemele strategic si treptat.
  2. alex_vlad

    Kawasaki Vulcan

    salut, am si e etans doar ca nu mai e transparent. Acesta e motivul pentru care cred ca am pus prea mult, neavand posibilitatea sa vad ceva prin el. ulterior am improvizat o joja si am observat ca e putin peste full. scurgerea are loc prin zona celui de al doilea furtun care duce spre radiator/termostat. oricum l am lasat ieri sa mearga pana s a pornit termocupla si nu a mai curs deloc
  3. alex_vlad

    Kawasaki Vulcan

    salutare, obiectul muncii: VN 800 B 1998 64000 km L am achizitionat anul trecut, am facut o revizie: bujii, ulei, filtre si antigel La antigel a intrat doar 1.6 litri. S-a golit folosind doar busonul de jos Ieri am completat cu antigel in rezervorul de sub sa, partea stanga jos. o perioada a curs prin zona respctiva acum s a oprit. Exista posibilitate sa aiba ceva overflow/supraplin rezervorul respectiv? Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...