Sari la conținut

PowerTibor

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de PowerTibor

  1. Ce sugestii ati avea? Am un Fat bike si zau ca nu imi plac, arata cam rau si mie personal mi s-a stricat de o gramada de ori, am schimbat roata din spate de minim 3 ori intr-un an. De care altele ati sti ca sunt bune? PS: Cand zic ca-s greu, nu ma joc, vorbim de 200 si de kile.
  2. Salut! Ma bate si pe mine gandul de ceva timp sa imi cumpar o geaca de piele, dar nu stiu de unde as putea sa o iau. M-am uitat pe site-urile de pe la noi si nu am vazut sa ajunga pe la marimi care trec peste 2XL, iar ceea ce am gasit sunt chestii de prin State care ori sunt prea scumpe din cauza transportului, ori sunt aduse aici, dar nu stiu cat de pe bune sunt. Stiti cumva ceva site-uri mai mici poate sau din alte tari din Europa cu livrare in Ro? Poate vreo pagina de Facebook? Problema e ca sunt un tip foarte masiv, la tricouri folosesc un 5XL, daca ma chinui poate incap in 4XL.
  3. Nu stiu daca va fi nevoie, am mai slabit si singur, stiu ce am de facut. Am avut fluctuatii mari de greutate, am avut si vreo 160 acum ceva timp, iar acum ce-i drept m-am facut cat un tanc la peste 200. Nu-i bai, sa treaca sarbatorile doar.
  4. Multam pentru contact, o sa incerc. Am mai fost in cateva magazine si la fel, s-au speriat doar cand m-au vazut la usa ca ma uit la biciclete. Cred ca o sa astept pana dupa sarbatori (ca vreau sa bag bine de Craciun ) ) si dupa o sa ma mai pun pe slabit.
  5. http://i63.tinypic.com/289etmt.jpg Acum ai si vreo sugestie pe topicul meu?
  6. Sub 150 nu ma vad. Dar oricum, pana atunci, ce fac?
  7. Am trecut de 170 de ceva timp. Am fost pe la 180 acum ceva luni, acum iar ajung spre 200. Sa inteleg ca nu am nicio optiune?
  8. Fratilor, aveti vreo recomandare? Am fost la Decathlon si aluia i-a fost si frica sa ma lase sa incerc sa ma pun pe una ca i-o fac praf. M-as uita si online, dar sa stiu dupa ce. Cand zic oameni mari, ma refer 200 de kg, nu ma joc aici. Fac powerlifting de o gramada de ani, am mobilitate foarte buna, dar vreau si eu o bicicleta.
×
×
  • Creează nouă...