Sari la conținut

ady84

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ady84

  1. buna ziua tuturor ! am cumparat acest fz6s din 2004 .....este prima mea motocicleta ! sper ca odata cu inceperea sezonului sa am suficient timp liber sa ma pot bucura de ea.

    cateva pareri despre modelul acesta din 2004?

    fz6s 2.jpg

    moto fz6s.jpg

  2. nu stiam de asta. multumesc frumos de ajutor l.u.v
  3. dar ....goe 75.....daca iau un 56 si e geaca putin larga ....protectiile de la coate si umeri mai stau ok? isi mai fac treaba in caz de cazi?
  4. nu e mare diferenta de bani XaeL Santos....la costumul moto se aplica principul ca "se mai lasa" ? ar trebui sa il iau fix sau un pic mai lejer? ssk dar ce inaltime ai? e posibil sa bat si eu spre 87 kg
  5. da XaeL probaqbil ca ai dreptate. cel mai bine probat in magazin.....dar este tot la pretul de pe louis? la 192 cm si 95 de kg .....santon tu ai marimea 56......deci la mine 184cm si 85 de km imi trebuie 54?
  6. buna ziua tuturor ! sunt un fff incepator....am luat permisul pe 19 luna asta....abia pe 10 decembrie motor ! am o intrebare pentru cei care au comandat de pe louis costumul din 2 piese probiker prx-4. am 184cm si aprox 85 kg. ce marime sa aleg si daca este un echipament decent. va rog argumetati cu plusuri si minusuri. Multumesc frumos in anticipatie pt raspunsuri!
×
×
  • Creează nouă...