Sari la conținut

edforceone

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de edforceone

  1. M-am uitat pe net si partea de sus a furcii + pad-urile de pe rezervor aratau ca la IJ56, nu ma pricep asa bine la modele, dar intr-adevar daca ma uit la IJ planeta 2 arata foarte asemanator (vad niste diferente daca compar niste poze, dar nu am atata experienta sa le deosebesc imediat)
  2. Am facut rost de o poza, sunt 2 motociclete acolo, ma gandesc ca din ambele s-ar putea face una ok. Nu stiu in ce stare e cea din spate, probabil e cam ca asta care se vede. La motor mi se pare ca arata destul de rau si pare ruginit cam tot. Va puteti face o prima impresie? Cat de mare este efortul ? Multumesc. https://i.imgur.com/xo0Rzqo.jpg
  3. Salut, sunt nou pe forum, desi urmaresc topicurile din cadrul "comunistelor" de ceva vreme Am facut rost de la un prieten de un IJ 56, si mi-as dori foarte mult sa il restaurez, inca nu am poze cu el, dar l-am vazut la fata locului si arata destul de bine. Nu i-am facut poze ca eram prea entuziasmat ) O sa ma duc in saptamanile urmatoare sa il iau si o sa ma apuc sa il desfac sa vad ce ar avea nevoie, o sa documentez tot procesul. Sunt curios unde as mai putea gasi piese pt motociclete vechi? Doar aici pe forum sau mai sunt magazine prin romania care ar putea sa aduca diferite piese ? De pe ebay a comandat cineva? Am vazut ca se gasesc multe piese de IJ 56 si nu ar fi o problema sa comand de acolo. Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...