Sari la conținut

Cipriman

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cipriman

  1. Exact despre buna-credinta e vorba....la.o motocicleta bine-intretinuta nu pot aparea brusc dupa vanzare probleme majore (motor, cutie), decat daca se stia despre defect si a fost "pregatita" clar pentru vanzare. Asta mai ales daca are intr-adevar kilometrii pe care ii afiseaza . (eu caut cu km putini)
  2. Nu ai inteles nimic...eu caut vanzatori seriosi, care sa imi ofere o garantie morala, deci nu e vorba de nici o amenintare, ci de o alta categorie de de oameni decat combinatori de doi bani, care se gandesc doar cum sa prosteasca pe oricine care nu e foarte experimentat, si apoi se fac nevazuti. » Post actualizat in 28 Oct 2018 20:56 Ba sa stii ca motocicletele SH se vand si cu garantie...depinde de catre cine, fie dealeri , fie chiar vanzatori privati, dar nu samsari. Intrebarea era adresata doar acestor vanzatori...si de la ei astept raspuns ,nu de la cei care cred si spun ca toti sunt niste potlogari....
  3. Buna seara, ma intereseaza sa cumpar o motocicleta, din Iasi ca sa il pot gasi usor pe vanzator daca am probleme dupa. Concret ma intereseaza an dupa 2010, cilindree pana in 1200 cmc, de preferinta cu ABS, si accesorizata. Astept propuneri, multumesc!
×
×
  • Creează nouă...