Sari la conținut

cataslack

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cataslack

  1. Acum 59 minute, @nonim a spus:

    salve, a fost informatia pe care am primit.o de la dealer, dar a spus ca tocmai ce auzise si el despre ea deci nu e sigur pana nu exista scrisa negru pe alb. initial mi.a zis ca e o veste si buna si rea in acelasi timp, ca mai intarzie inceperea programului dar ca o sa se mareasca subventia la valoarea pt masini. dar sincer oricum o sa fie destul de anapoda, pentru ca din ce observ acum e o lipsa acuta de motociclete noi livrate si se pare ca va fi adancita si mai rau de criza semiconductorilor, si transporturile ingreunate din cauza covid. pe langa asta, o sa intervina si scumpirea , pentru ca pretul materiilor prime si al transportului este foarte ridicat.

    Salut,

     

    Da.. nebunie mare anul asta. Sa speram ca ne va ajuta cineva cu mai multe detalii. Multumesc de raspuns. 

     

  2. Acum 16 ore, @nonim a spus:

    salutare, si imi cer scuze daca s.a mai discutat asta. as avea nevoie de un pic de ajutor. am rezervat azi un vstrom 650xt, si astept sa inceapa programul rabla pentru a putea beneficia de reducere, moment in care o sa si ridic motocicleta. (fun fact, am auzit ceva zvonuri ca anul acesta motocicletele vor beneficia de aceeasi subventionare ca si masinile-7500 lei, sper sa fie pe bune treaba).

    intrebarea principala se refera la ce crash baruri recomandati? am inteles ca anumite crash baruri au tendinta sa accentueze vibratiile motorului in cadru undeva la 5k-5.5k rpm. are cineva ceva experienta/ recomandari? 

     

    Unde ai citit treaba cu aceeasi subventionare? Si eu astept si sunt curios de unde ai aflat asta. 

    Am deschis un nou topic pe tema asta, sa o discutam acolo. 

     

  3. Salut @barbat , 

     

    Poți să ne spui cât ai dat pe ea (Later edit. 12500 acum am vazut intr-o postare mai sus, dar tot sunt curios cum a fost expusa reducerea de la 12990 cat este ea :) Merci)?

    Sunt curios dacă ai avut vre-un avantaj client sau ceva.

    Am auzit și de un kit "Adventure" (cutii laterale, topcase, scut etc), ști ceva de el? 


    Mulțumesc,

    Cătă

×
×
  • Creează nouă...