Jump to content

Danirss

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Danirss

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Carnet moto din
  2018
 • Motocicleta
  Gsx 600 f
 • Numar Moto
  Roșii
 • Club
  Nimic

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Nimic

Recent Profile Visitors

131 profile views
 1. Suzuki GSX 600 F limitata in acte la 25KW Anul fabricatiei: 1994 Capacitate motor: 600cc Putere: 25KW Kilometri: ~20.000km ITP până în toamnă 2020 Adusă din Germania în toamnă 2018, este înmatriculată pe numele meu, fiscalul se oferă pe loc. Cutia schimbă bine, nu sare din treaptă. Evacuare sport G&G. Semnalizări față/spate LED. Este vopsită recent negru mat, înafară de rezervor care este colantat. Bateria este nouă, bujiile sunt noi NGK. Carburatoarele au fost curățate dar trebuiesc sincronizate, amortizorul din stânga curge puțin. Carenele sunt originale, cadrul nu este atins. Preț: 999€ Contact: 0734 882 187 Locație: București
 2. Am trimis e-mailuri, nu am primit nici un răspuns .. am fost în București la Udristei unde am întrebat direct un polițist, acesta spunând-mi prima dată că am voie, după când i-am spus legea mi-a zis că "nu prea crede că pot" nu vreau sa merg pe barba mea cum zice un băiat mai sus, nu vreau sa merg in baza unui articol in spaniola doar că altceva mai concret nu găsesc !! In acest caz ce pot face ? Să o țin in garaj până iau A-ul ?
 3. Nu mi-au făcut o verificare amănunțită, au trecut direct 25KW. Au verificat doar seriile atât.
 4. La mine in Brief-ul mare scrie data, locația, ce s-au modificat pentru a fii limitată și valorile exacte (de la v. 24,0mm la 13,0mm) iar data este aceași cu data primei înmatriculări din Brief-ul mic (29.07.1994) Scuzați claritatea
 5. Legea e aceasi si pentru restul .. nu e facuta de noi romanii
 6. Am gasit aici: https://www.soymotero.net/puedo-conducir-una-moto-limitada-a-25-kw-con-el-a2-21122 Dupa, am cautat versiunile de moto care se vand de noi pentru categoria A2 iar ele au peste 70KW, limitate la 35KW respectiv 25KW. Asa am ajuns la concluzia de mai sus.
 7. Dupa multe cautari, intrebari, timp pierdut am aflat intr-un sfarsit adevarul despre aceasta lege. Am sa scriu aici pentru a lamuri si alte persoane care isi pun aceasta intrebare, inclusiv persoane din cadrul politiei (propria experienta) -Cele care au puterea de fabrica cuprinsa intre 50,01KW-70KW pot fi conduse LEGAL doar daca sunt limitate la 35KW !! -Cele care au puterea de fabrica sub 50KW pot fi conduse LEGAL limitate si la 25KW si la 35KW !! Aici ajungem la problema mea, limitata la 25KW iar de fabrica 63KW ce facem ? La prima vedere este ILEGAL sa o conduci pe drumurile publice, cu o mica exceptie , si anume: Motocicleta trebuie sa fie limitata din fabrica si este perfect legal sa o conduc (orice putere ar avea de fabrica)
 8. Da dar este gândită prost din punctul meu de vedere, o pot conduce legal cu 35kw dar cu 25kw nu...
 9. Asta știam și eu, doar că la categoria A2 se menționează să nu fie derivată dintr-un vehicul având mai mult decât dublul puterii sale unde eu nu mă încadrez. Nu mai înțeleg nimic
 10. Nu, pe cele de România nu se face acest lucru, doar pe cele din Germania. Partea cu 70kw pare logică, ok să nu depășească din fabrica nici o motocicletă dar nu înțeleg de ce dacă are putere mai mică respectiv 25kw trebuie și din fabrică să aibă mai puțin.. e cam ilogic. Adică am voie sa conduc una de 35KW limitată de la 65KW dar una cu putere mai mică (25KW) nu am voie sa o conduc tot de la 65KW. Pe mine unul mă depășește, m-am interesat ceva înainte de a cumpăra motocicleta, eu având mereu impresia că trebuie sub 70kw până am citit aseară ceva pe net și m-a indus în eroare.
 11. In primul rand vreau sa va salut, urmaresc forumul de ceva timp dar nu am avut ocazia de a posta ceva. Sunt posesorul unui gsx 600 f din 1994 limitata la 25KW, achizitionata din Germania. Ieri am fost cu ea la RAR, mi-a fost trecuta puterea tot de 25KW in carte, urmand si in talon dupa ce o inmatriculez. Nelamurirea mea este daca o pot conduce legal cu categoria A2, ea avand puterea de fabrica undeva la 64KW. Cum se calculeaza mai exact dublul puterii? Se face 2x25KW cat are acum iar puterea initiala trebuia sa fie sub 50KW sau se face 2x35kw cat este maxim admis pentru A2 si puterea initiala sa fie sub 70KW? Mersi!
×
×
 • Create New...