Sari la conținut

alexmediaprint

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexmediaprint

  1. inka nu venise salvarea.era full de lume si de motoare, vreo 3 echipaje parca, cand plecam io mai veneau si motoare si garcea.el nu misca, m-am uitat ca se circula f. incet. Doamne ajuta sa fi scapat cu bine....
  2. acum 20 de min. cand am venit sper casa am vazut un accident exact in fata la fabrica de la vulcan, aprope de prosper in 13 septembrie.Era aglomeratie mare, cred ca era o motocicleta de teren, motociclistul era echipat full din cate am vz. dar era sub o masian parcata si nu se misca, avea un picior gol.mai mult nu stiu, erau vreo 3 echipaje + multi alti motociclisti veniti. Sper sa fie bine motociclistul.
  3. mi-au zis ai mey(parintii) ca dumunica dinineatza, in zona chrigiu(rahova) a fost un accident de moto.O dacie a intrat intr-un motociclist, sau ceva de genu, nu stiau bine ai mey, cert era cica motociclistul a aterizat la cativa metri si nu mai putea sa se miste, mai aveau cu el un prieten cu un atv. soferul din cate am inteles a incercat sa fuga de al locul accidentului dar a fost oprit. din ce am inteles de la ai mei motociclistul acuza dureri de spate si ca nu se mai putea misca. Sper sa nu fie ceva grav, am urmarit stirile si forumul si n-am vazut nimic, daca stiti ceva va rog postatzi. Multa sanatate si la cati mai putzi soferi imbecili!!!
×
×
  • Creează nouă...