Sari la conținut

C0Bu

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    fara

C0Bu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult pt raspuns, Cata!
  2. Nu poate nimeni sa ma ajute ?
  3. Aveti idee cam la ce inaltime s-ar potrivi z750 ? Am vazut pe net poze si am impresia ca la inaltimi mai mari ghidonu forteaza motociclistul la o pozitie mai cocosata.Daca are cineva o poza pe z750 si are in jur de 1.80..l-as ruga sa o posteze pt ca din pozele de pe net nu imi pot da seama de inaltimea conducatorilor in raport cu mobra.
  4. C0Bu

    Navodari

    nu domnule la 50 iti musti limba pe alea si simti shira spinarii in fund..defapt indicatoarele de pe marginea drumului cu un 30 incercuit si mai apoi un 20 incercuit oare ce vor sa sugereze ? daca nu e vizibilitate mai lasi din gaz.la fel de bine putea sa fie un betiv intins pe mijlocu drumului si acum servea facultate fara taxa. e pacat de moto..de vremea petrecuta prin spitale si de banii dati. deci indicatoarele exista da.."era prea mici bre!"
  5. C0Bu

    Noua Mea Mobra

    NA ca te-am bunghit!eram cu mashina firmei in service la dragomir cand a venit mobra ta frumos impachetata!m-am tot uitat si nu stiam cine e proprietaru..i-am facut atunci 2 poze..si am plecat amarat inspre firma in ziua aia!E superb motoru!Sa-l stapanesti sanatos mane !
  6. urmarind preturile motocicletelor de cateva luni bune..am observat ca de 1 luna si ceva(deh sezon) preturile au sarit de undeva de la 3000 la 3.500 3.7 3.8..bine..motoarele sunt altele comerciantii altii ..kilometii apropiati..evident fiecare cu marfa lui.era de asteptat.deci zic eu ca pretul corect s incadreaza in banii tai .sau invers
  7. Emppu foarte bune intrebarile tale si la fel si rezmatul la ce ai citit. asteptam raspunsurile posesorilor de bandit. si eu ca si tine am aprox aceeasi suma disponibila teoretic si caut cam acelasi lucru deci asteptam lamuriri
  8. din ce ai zis tu am inteles asa : 600 e monopost fara posibilitate scaun pasager 620 are capac fibra si poti lua pasager Eu am zis ca 620 e prea mult pt mine..adica cam 3500 4000 de negri la nemtzi. Deci singura varianta pe care mi-o pot permite si de care efectiv sunt indragostit este 600 ..eventual.dark. DECI ducati monster 600 din 94 95!..acela din link are posibilitate de şa pasager ? http://www.mobile.de/SIDltgnkF1qgKFl9zHL6k...44818&Picture=1 Sa va traiasca ducatiurile!sa aveti grija de ele si ele de voi ca uite alti care nu au mor de inima dark
  9. eu ma orientasem spre 600. 620 deja depasteste un pic mai mult toate posibilitatile mele. mare pacat ca`i monopost..o sa ma orientez spre suzuki bandit atunci
  10. domnilor...o intrebare am si eu.. am pus ochi pe un ducati monster 600..intrebarea mea este : sunt ducatiurile de 600 monopost? din poze asa se vede /index.php?...topic=45261&hl= ar fi mare pacat ca mi s-a cam pus pata si din poze nu pot sa imi dau seama..
  11. domnu eu am zis ce s-a vazut. cel mai bun din 3 ..ca a fost blat ca nu .. oficial a cajtigat hornetu restu e bla bla. prima nu s-a pus pt ca venea tronleu pe banda lu nenea cu hornet. oricum a fost de amuzament nu situ cata valoare sentimentala are pentru tine daca a castigat râ 6 sau hornetu sau daca castiga domnu cu ateveu. a fost fun.
  12. alaiul a plecat inspre portul tomis + mamaia dupa concurs. restu de poze sunt total naspa.daca are cineva poze de la eveniment i-l rog sa posteze.
  13. bre, care esti din constanta si ai un bandit roshu de 400! era la reparat azi la hoby moto vai ce frumos era.sa ii traiasca stapanului! poate e careva posesor de bandit din cta si ma lasa sa studiez si eu indeaproape unul!
×
×
  • Creează nouă...