Sari la conținut

GeoR1200RT

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GeoR1200RT

  1. Multumesc frumos pentru recomandari si manuale. Acum sa va zic ce am facut la el pana acum. Motocicleta este din UK 2006 60000km reiese din MOT-urile cu care a venit si e un RT-P adica de politie. Am gasit scaun pentru pasager, peguri pt pasager si un plate metalic pentru montat cutie pe spate si o sa modific coburii sa mearga si sa pot cara un pasager. L-am desfacut si am facut curat in cablaraie pentru ca erau multe de la sirene lunini etc. Am schimbat uleiul in motor 4litrii 15W50 Motul. Filtru de aer. Am verificat rulmentii in grup(nu au joc). Am schimbat uleiul in grup 75W90 Ipone sintetic si in cutie. Cand am desfacut grupul sa vad cum se prezinta cardanul m-am intristat putin . Cardanul era ruginit binisor pe exterior, nu are joc in cruci, canelurile nu au uzura am curatat tot si lubrifiat cu vaselina de planetara cu molipden (assembly paste TRW). Burdufurile is ok am pus niste vaselina cu litiu sa ajute cu etanseizarea(nu mai avea nici o urma). Uleiul in grup era curat fara urme de span si nu am scurgeri de nici o culoare. Motorul si cutia merg brici singurul lucru care a mai ramas e sa vad de cardan (am gasit in Sibiu o firma care reconditioneaza cardane de masina si camioane, poate ma pot ajuta)si sa schimb uleiul in frane ca am inteles ca mai cade pompa de la ABS daca e uleiul naspa in frane.
  2. Vreau sa il verifice. Nu am vibratii sau joc in cruci dar astea se mai rup si un service sau inspectie e bine venita.
  3. Salut, Stie cineva unde se pot verifica/reconditiona cardane de moto? Ma intereseaza pentru R1200RT. Si un manual de service tot pentru modelul R1200RT 2005-2009 Multumesc
×
×
  • Creează nouă...