Sari la conținut

Bogdan Serban

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdan Serban

  1. Va voi asculta sfaturile si voi cauta alt motor. Asadar, cumpar motor de Yamaha Majesty 180cc.
  2. Ma voi uita si la pompa de ulei. Ma poti sfatui te rog cum sa masor cilindrul si pistonul cu canalele segmentilor? Problema noua aparuta: biela are o zona de contact cu ambielajul unde aproape ca se blocheaza.
  3. Salut, Am Yamaha Majesty 180 si in mers mi a inceput sa piarda din putere dupa care s-a oprit. Nu mai porneste nicidecum. Am desfacut motorul si am nevoie de sfatul vostru in legatura cu starea pistonului si a cilindrului. Merita sa schimb doar segmentii? Sau cu totul? Astept pareri si sfaturi! Multumesc mult!
  4. Salut, Am Yamaha Majesty 180 si in mers mi a inceput sa piarda din putere dupa care s-a oprit. Nu mai porneste nicidecum. Am desfacut motorul si am nevoie de sfatul vostru in legatura cu starea pistonului si a cilindrului. Merita sa schimb doar segmentii? Sau cu totul? Astept pareri si sfaturi! Multumesc mult!
  5. Un manual interesant in limba franceza pentru 125cc. Nu ma lasa sa uploadez pdf. Daca doriti da-ti email la serbanb2003@yahoo.com Numai bine!
  6. Am gasit ceva interesant http://www.majestyclub.hu/index.php/majesty-modellek
  7. Salutare tuturor,, De curand mi-am cumparat un scuter Yamaha Majesty YP-180 din 2003 si tot caut manual de reparatii. Din pacate nu am gasit nimic. Ce am gasit este manualul utilizatorului. Pe mine ma intereseaza, daca exista, acel manual ce imi arata cum sa regleaza carburatorul, cum sa desfac motorul, cupluri de strangere, samd. Ma puteti ajutat voi, va rog frumos? Multumesc mult!
×
×
  • Creează nouă...