Sari la conținut

400kg

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Mures
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    Kawasaki z750

400kg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am curatat astazi si am uns lantul. Tot asa suna. Am dat jos lantul de tot de pe pinionul mic, am bagat asa in viteza, si nu suna. Am observat ca pinionul spate este putin deformat " Are un 8, un joc" . Poate fi aia o cauza care sa faca acel zgomot ciudat ? Ce am mai facut , am schimbat pozitia lantului, insa acum suna si mai tare. Am schimbat deja de 4 ori cate 2 cm . Tot mai tare suna. Se pare ca nu ii place lantului sa i se schimbe pozitia . Posibil ca fiind pinionul spate deformat sa afecteze lantul format dupa el. Comand pinion spate si il montez, pe urma revin cu detalii. O sa dureze cateva zile. sper sa nu il comand degeaba. Mecanici sunt prea putini, te programeaza la cateva zile-saptamani .
  2. Revin cu update și cu o filmare uploadata pe YouTube. A început sa sune mai tare. După câțiva km, am observat ca dacă trag ambreiajul în mers, sa nu se mai audă turația motorului, se aude cum bate acel ceva în cutia de viteze sau de la ambreiaj. Poate fi și din cauza cutiei de viteze nu? Ceva deformat înăuntru. La mecanic doar peste o săptămână ma pot duce și de aceea întreb. Io ma rog sa fie ambreiajul, mi se pare mai ieftin de făcut decât cutia de viteze. Filmare cu sunetul ciudat. https://youtu.be/obXA39pFoTA Se vede și în filmare, motocicleta este pusa pe stander, bag în a întâia, las ambreiajul și începe sa sune. Când trag de ambreiaj, nu mai suna deloc.
  3. Salutare tuturor. Numele meu este Sebastian , sunt nou pe acest grup , doresc sa primesc sfaturi , ajutor in legatura cu motocicleta mea, kawasaki z750. De cateva zile , cand accelerez mai tare , aud sunete in partea dreapta a motorului, "ambreaj" . Acel sunet seamana cu niste pietricele aruncate in toba care se agita sa iasa afara din toba. Insa sunetul se aude in locasul unde este ambreajul. Am observat ca daca merg mai incet cu motocicleta nu suna, doar cand trag mai tare de ea. Precizez ca motocicleta merge bine, trage bine, insa a inceput sa sune. Din ce cauza ar putea sa fie ? Ambreajul functioneaza ok , doar ca acel sunet ma deranjeaza si nu ma pot concentra la drum. Imi este frica sa nu agravez situatia. Daca a mai intampinat cineva de astfel de probleme, v-as ruga sa ma lamuriti. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...