Sari la conținut

Raymod

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    CBR
  • Numar Moto
    96-Ray

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Raymod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Dupa cum spune si titlul ma aflu in situatia in care nu mai stiu de unde sa desfac si sa verific. Problema sta in felul urmator. La linii de tramvai,gropi,devinelari etc motocicleta mea face niste zgomote foarte ciudate, efectiv parca sunt cu caruta cu ladoiul daca stiti ce zic. Initial am banuit ca ar fi de la carene, am dat jos tot si am pus garnituri cauciuc peste tot la prinderi, inclusiv la aripa roata fata. Apoi am zis sa schimb rulmentii de la jug, ideea este ca aveau joc ce-i drept, am zis ca sigur e de acolo, pare ca de la ghidon se aude mai mult. Am fost la service, am pus rulmenti noi, acelasi trancanit. Posibil sa mai trebuiasca jug-ul strans mai bine? La service mi-au zis ca dupa 500km sa trec sa il stranga iar ca se mai lasa. Alte idei? P.S : Motocicleta este o sportiva, cbr 500 r 2014, deci carene multe dar nu cred ca ele sunt de vina !
  2. Pentru ca a fost frig si nu m.am mai urcat pe mobra
  3. Am sa incerc cu cealalta cheie in prima faza , dar mai astept pareri. Sunt constient si eu ca nu e de bine
  4. Salutari . Se da una bucata motocicleta si una bucata cheie de contact putin stramba. Foarte rar cand ii dau cheie nu intra curentul in instalatie , o misc putin si functioneaza totul perfect.Acum de cateva zile la denivelari a inceput sa se intrerupa contactul pentru 1 sec sau 2 , asta in mers .Zic asta deoarece in mers se aprind deodata toti martorii ca la pornire! Mentionez ca se simte o idee ca pompa de benzina nu baga gaz si merge un 20% sacadat, ori mi se pare m dar nu cred. Ce este de facut ? Nu as vrea sa stric ceva
  5. am inteles asta . Nu am zis ca o sa merg asa cu el ! Va multumesc pentru sfaturi !
  6. Nu toti suntem profesionisti ca tine.Ne scuzi ca cerem sfatul si ca te deranjam sa ne critici Pana la urma este un cauciuc care a fost putin folosit . Ce mare carpeala ? l-am luat sa il incerc , nu am legat roata cu sarma !
  7. Asfaltul era uscat , si nu am fortat nota , am luat-o treptat sa vad cum reactioneaza !
  8. Pentru cei care mai urmaresc topicul tin sa va precizezi urmatoare lucruri noi : Astazi am iesit ceva mai mult cu motocicleta(20 km) fata de data trecuta cand am constatat voblajul ( 1km ). Deci voblajul s-a mai linistit , probabil cauciucul s-a mai asezat dupa ce a inceput sa se incalzeasca cat de cat . Am aliniat roata la milimetru , deci am eliminat treaba asta. Pe la 40-80 km/h nu simt mare lucru.. La 100 km/h o simt instabilia iar daca iau mainile de pe ghidon incepe sa tremure. Tin sa precizez ca aveam joc la jug si inainte. Cu cauciucul vechi nu vobla la 100km/h daca luam mana de pe ghidon .Oricum o sa schimb si rulmentii de la jug in cel mai scurt timp. Eu sunt de parere ca anvelopa mea ``noua`` are o umflatura deoarece la viteza mica o simt putin. Voi ce ziceti ? cum pot verifica ? La service nu mi-au zis nimic cand au echilibrat roata !
  9. am sa verific daca am aliniat roata iar despre rulmenti nu as crede pentru ca mergea impecabil cu caucicul vechi, mobra fiind din 2014 Inainte de a lua un cauciuc nou am sa-i dau burn-out ``putin`` sa il ``rotunjesc`` :)) Pana am sa-i cumpar cauciuc nou am sa-i dau ``putin`` burn-out sa il ``rotunjesc`` :))
  10. A fost montat si echilibrat la service, doar ca am fost cu roata in masina
  11. Salutari . -Dunlop 170/60/17 -dot 2015 sh -uzura minima Banuiesc ca nu a fost folosit un timp iar forma lui nu este rotunda la perfectie deoare in mers imi vobleaza . Nu vreau sa stric rulmentii de la roata sau discurile de frana si categoric nu doresc sa si cad . Am vreo sansa sa ajunga la o forma decenta ? Ma gandesc in mers poate se aseaza daca se incalzeste . Sau torn niste ulei pe asfalt si sa fac burn-out. Credeti ca are vreo sansa sa isi revina sau sa ma invat minte si sa cumpar nou? ( mentionezi ca nou nu mi.am permis )
×
×
  • Creează nouă...