Sari la conținut

ArmandB

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ArmandB

  1. Sa stiti ca ideea cu microfonul chiar nu e rea
  2. @Speedy.KDear Brother, daca pot sa iti spun asa, eu sunt unul din cei, care nu ar trece pe langa tine daca ai avea probleme pe drum doar pentru ca vad ca ai un "chopper" si boxa(cu toate ca drq stie de unde ati scos faza cu boxa si cortul ca eu nu am specificat ca vreau sa o folosesc la cort, oricum muzica este pentru drum lung si in oras oprita ca sa nu deranjez "maimutele") "Oricum il las in urma" Wow, serios ? Cam cat ai gandito' pe asta? Nu compara 2 lucruri diferite atat iti spun.(si da, stiu de ce ai batut apropo-ul) "Si cortul meu o sa fie la 1000 de m mai sus decat al lui" Cu ce motiv? Musc? Te violez?Iti place inaltimea?Nu tin franele sa opresti langa mine? Chiar crezi ca sunt cioban sa pun muzica incat sa deranjez pe altii?Nu cunosti. nu comentezi. Zi faina si nu creati cearta dintr-o simpla intrebare .
  3. Nu sunt afectat, dar m-a deranjat. Ai si tu dreptate.
  4. Am inceput un subiect destul de simplu si nu ma asteptam sa ajungeti sa va certati din orice. Dragul meu @caracterincompatibil nu sunt manelist, ma repet. Incerc sa ignor tot ce spui, dar observ ca incepi sa exagerezi: Prostovan nu sunt si incerc sa nici nu fiu, avand in vedere cat de corect scrii sau ma rog... incerci sa scrii. "Sa aud rock combinat cu sunetul tobelor goale de v2" JALNIC Tu chiar te crezi motociclist? Sincer.. eu nu m-am luat de scooter-ul tau(avand in vedere ca ai kymco trecut acolo jos.. probabil ca nu ai ceva bestie de 1.9) Eu nu spun de tine sau de "voi" astia' cu scooter ca ma deranjeaza bazaitul ala chinuitor si semintele care sunt lasate in urma...(aici nu bag pe toata lumea, doar cei care se simt ) Ma repet, eu vreau sa duc motocicleta spre un anumit stil si m-am gandit sa intreb si pe altii care poate cunosc sau pot sa imi dea un sfat. Daca crezi ca ma poti ajuta, este bine venit orice sfat, iar daca nu poti sa iti bati joc de altii in alta parte. @Silver Arrow Merci de sfaturi, o sa ma uit peste ele si incerc sa va tin la curent @AdrianB1"Deci, omul are tobe goale si vrea boxe. Nu e manelist, e de-a dreptul cacacios ordinar." Serios astea sunt ceva glume dalea' bune sau pur si simplu sunteti niste oameni fara treaba.Dute te rog si da nume la rame sau numara-ti firele de par de pe piept cu o manusa de box. Care e problema ta daca am sau nu toabe goale si care e problema ta daca am sau nu sistem audio. Iar la faza cu "cacacios ordinar" suna putin cam agresiv, vorbesc eu frumos dar nu cred ca vrei sa incep cu injuraturi...Cacacios ordinari spui la preceni' tai sau la cei care iti permit. Eu nu am sa o fac indiferent de ce varsta ai. Stai in banca ta. @nergall Merci de sfaturi si nu iti bate capul cu toti incultii care se dau motociclisti in fata monitorului.
  5. Nici nu are rost sa scriu romane si sa explic de ce vreau sistemul. Pe scurt vreau sa modific motocicleta cat mai mult si sa o duc spre stilul de bagger(pe viitor) Nu sunt manelist si nici nu voi fi. Iau in considerare si asta. Merci de sfat.Felicitari pentru acei 9000 si poate mai faci cat e vremea ok
  6. Deci, fara deci. Va salut si sper ca nu am gresit categoria(cu toate ca ... sunt sigur ca am gresit-o ) Am un V-Star 650 si ma tot bate gandul sa umplu coburile alea cu un sistem audio. Din pacate sau fericire nu pot pute o simpla boxa portabila avand tobe goale. Intrebarea mea e in felul urmator , credeti ca merita o boxa activa? Una mare, o desfac si ma joc cu firele printre coburi. Sau daca nu, cam ce boxa sar auzi putin peste si nu ar trece de 30x20x15cm ori daca ar trece ar fii simpla de desfacut si pus in cob. Un 15w-20w ar merge? Poate un 40w dar deja ma bag la desfacut(nici 1200 de lei pe un jbl urias, care totusi se aude...) O alta varianta ar fii daca ar avea cineva un sistem de tip BOSS MC400 etc. la un pret decent ..
×
×
  • Creează nouă...