Sari la conținut

RaresSsS

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RaresSsS

  1. O sa incerc, multumesc Nu e problema daca apare iar dar sa stiu ce sa ii fac
  2. Salut, am urmatoarea problema la galerii (poze). Ce solutii cunoasteti sa le aranjez putin? Am preferat sa intreb mai intai sa nu ma apuc sa le fac mai urate decat sunt deja. Multumesc.
  3. Este 1992 Multumesc, o sa verific si asta
  4. Acceleratia o taie mereu, indiferent ca e motorul cald sau rece, bujiile sunt verificate (sunt ok), ramane partea de verificat rezervorul si traseul benzinei.. Multumesc pentru raspuns!
  5. Salut, recent am cumparat un gs 500 si are o mica (sper) problema.. Ideea este urmatoarea.. Persoana care detinea motocicleta a folosit-o la o tura de aproximativ 300 km si in rest mici ture de cativa km, a fost adusa din Germania si am inteles ca acolo a fost putin folosita, in rest a stat degeaba destul de mult timp. Cand am vazut-o prima data, motocicleta nu statea la relanti fara soclu, cand acceleram motocicleta (pe loc) nu se intampla nimic, pur si simplu nu raspundea la acceleratie sau raspundea mai greu (uneori intrerupt), de plecat trebuia sa plec cu ea mai turat (altfel murea), in mers dadea rateuri si se ingatuia (taia acceleratia, revenea si tot asa).. Proprietarul mi-a spus ca s-a interesat si ca i-a spus cineva ca este din cauza carburatoarelor, acestea necesitand sincronizare. Am cumparat-o in final, am adus-o acasa si am dus-o direct la mecanic. Acesta i-a curatat carburatoarele, era mizerie in ele si erau infundate (probabil de la cat a stat), le-a sincronizat si a verificat si filtrul de aer (este ok). Problema este ca motocicleta inca taie acceleratia in ture mai mici (< 5000), singura diferenta este ca acum sta la relanti fara probleme si nu mai face chiar asa urat in mers (nu mai da rateuri, nu mai taie acceleratia chiar atat de mult si daca o face, o face doar in ture mici). Mecanicul mi-a spus ca trebuie "alergata" putin motocicleta si isi va da drumul, ceva km si va fi ok. Va rog putin ajutor! Ce credeti ca are motocicleta? Sigur sunt doar carburatoarele? Va incepe sa mearga ok?
×
×
  • Creează nouă...