remijaru Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Hallo.mai vin cu o intrebare...Unde pot sa cromez anumite piese pt motocicleta? eu locuiesc in fagaras,poate imi dati ceva sfaturi prefer bv sau sb (e mai aproape,doar nu o sa merg pana la ct sa-mi cromez o ^piesa) Ceva preturi daca stiti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Poti sa vorbesti cu baietii de la timisoara. Acolo cred ca e cel mai bun crom. Te pot ajuta ei. http://www.motorcycle-clasic.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Dar in bucureshti shtie cineva unde se pot croma anumite piese????va rog mult!!!ashtept raspuns... (scuze ca m-am bagat ca nesimtzitu` in topic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 incercati sa gasiti raspunsul aici: Cromare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate