Aspirin Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Tot ce e de vopsit la motor sunt urmatoarele componente: - Geamul - Lateralele coburilor - Doua dungi pe rezervor Culoarea sa fie negru mat. Astept oferte de preturi. Persoana de contact : Radu Danescu Locatie : Bucuresti Adresa de e-mail : radud@home.ro Telefon : 0722.79.66.66 P.S. Pot sa dau pe e-mail niste poze cu ce e de vopsit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 tomina trans, pe strada cezar boliac. au avantajul de a nu fi shnapani, ca restu optiunilor pe care le-am investigat (baneasa, titan, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Eu cred ca poti incerca la orice vopsitorie auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aspirin Postat August 19, 2004 Autor Share Postat August 19, 2004 suna-ma in legatura cu vopsitul si eu mi.am vopsit moto negru mat si te pun in legatura cu meseriasu (vopseste si in aerograf . face si desene . e tare ce sa mai ,si nu lucreaza scump Te-as suna......d'a nu stiu unde......banuiesc ca pe mobil....dar nu am numarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate