Ferodaktyl Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Duminica - drum de recunoastere pt un pescuit ulteror.Traseu : Mangalia - Techirghiol- Adamclisi -Ion Corvin - Cernavoda - C-ta. Intre Ion Corvin si Cernavoda un peisaj superb cu drum foarte prost. Am prins o curba fara vizibilitate si cu o mare groapa cu nisip si pietris exact in mijlocul ei, viteza aprox 30-40, m-a furat roata spate si am intins-o pe toata soseaua.Avariile au fost minore la motor, picior luxat si mana un pic julita.Mare noroc am avut ca mi-am luat ghetele in loc de adidiasi si ca purtam manusile(desi era o caldura...). Asa ca atentie maaare la drumurile pe care nu le cunoasteti (in special in curbe) si purtati INTOTDEAUNA echipamentul, desi uneori e incomod. Apropo, zona e deosebit de frumoasa si merita vizitata, in special de pescari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 fi mai atent la gropanele din drum !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smooth Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 imi pare rau de accident si sper ca nu ai pagube prea mari. pescarii de rapitor, amatori de spinning gasesc peste acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate