Sari la conținut

Ferodaktyl

INACTIV
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    1
  • Club
    None

Ferodaktyl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Care-s dimensiunile la baterie ,daca le stiti careva pe de rost?
  2. Superb! Din pacate eu am cam neglijat-o pe a mea, dar sper sa o impac cat de curand.
  3. Cine greseste plateste. Pacat de cei care platesc pentru greselile altora. Daca puteti invata ceva din greselile altora, cititi sectinea Accidente in continuare, Daca urmariti sa vedeti doar cine a mai platit cu viata o greseala.........
  4. Atata timp cat cineva nu intelege diferenta dintre o liniuta un oras pt. a impreisona pi.zdele si o liniuta afara unde riscul e al tau(sau aproape), nu are rost sa-i plangem pe cei care risca viata altora. Imi mentin parerea.
  5. Acolo unde se vede in film sub sa este releul de incarcare.Verifica-l mai intai pe asta.
  6. De la Ablenick : http://www.tanga-moteurs.ro/service/data/K...Manual_(EN).pdf
  7. Duminica - drum de recunoastere pt un pescuit ulteror.Traseu : Mangalia - Techirghiol- Adamclisi -Ion Corvin - Cernavoda - C-ta. Intre Ion Corvin si Cernavoda un peisaj superb cu drum foarte prost. Am prins o curba fara vizibilitate si cu o mare groapa cu nisip si pietris exact in mijlocul ei, viteza aprox 30-40, m-a furat roata spate si am intins-o pe toata soseaua.Avariile au fost minore la motor, picior luxat si mana un pic julita.Mare noroc am avut ca mi-am luat ghetele in loc de adidiasi si ca purtam manusile(desi era o caldura...). Asa ca atentie maaare la drumurile pe care nu le cunoasteti (in special in curbe) si purtati INTOTDEAUNA echipamentul, desi uneori e incomod. Apropo, zona e deosebit de frumoasa si merita vizitata, in special de pescari.
  8. Frumoasa excursie, felicitari. De curiozitate, cam la cat a ajuns costul la toata excursia(benzina, cazare, masa, etc) raportat la un motor?
  9. Luni - singurul lucru frumos a fost cetatea Devei Drumul de la Deva pana la Brasov a fost cosmar - 200 de puncte de lucru pe 200 Km de strada care esti tu strada. Am oprit seara pe intorsura Buzaului(aprox 50 km est de brasov) Marti, daaaa, MARTI Intorsura Buzaului - imi vine sa plec acum sa o mai fac odata De la Hirsova la Constanta luptat cu idiotii care depaseau coloanele pe contrasens Ajuns cu bine acasa.
  10. Prima zi nu merita povestita, Mangalia - Bucuresti(SMAEB)-Rimnicu Valcea. Drum relativ bun, mai putin centura Pitesti. Am oprit la un motel inainte de Rimnicu Valce, preturi foarte mici, conditii decente. De Duminica a inceput distractia. Traseu: Tirgu Jiu - Petrosani - Hateg - Hunedoara - Deva (cu mici ocoluri pt manastirea Dintrunlemn si pestera Muierilor, care pestera n-am mai vazut-o din cauza de foarete mare aglomeratie). Drumul bunicel, ne-a prins o rafala de ploaie pe drum. Valea Jiului - un must do pentru toti amatorii de privelisti deosebite. Pentru amatorii de senzatii tari - traseul de raliu dintre Hateg si Hunedoara - asfalt lacrima, curbe si serpentine in ac de par (nesemnalizate!!!), masini foarte rare. Ziua incheiata cu o vizita scurta la castelul Corvinilor din Hunedoara.(O colega mi-a spus ca nici nu stia ca exista asa ceva in Romania -- hehehe, nici eu). Asta fu ziua de Duminica.Iau o pauza, revin mai tarziu cu poze de luni si marti.
  11. Mai ai ce vedea in Dobrogea si-mi pare bine bine ca unii merg si impart cu noi ce au vazut. Bravo tie!
  12. Verifica sa nu-ti fi cazut un magnet de pe alternator.
  13. Am auzit ca tipul a murit acum de curand. Stie cineva ceva sigur?
  14. Nimeni nu merita sa moara indiferent de cat de stupid s-a comportat. Daca putem ,sa invatam ceva din gresealile lui, daca nu o sa le repetam chiar noi. L-am vazut si sambata si duminica cum se plimba prin oras, mergea extrem de repede pe niste stradute cu masini parcate si fara vizibilitate laterala buna, ( sambata chiar m-a facut sa rad cand a trecut pe langa un popa si l-a speriat), ce sa mai spun mai mult... pacat de el.
×
×
  • Creează nouă...