Alex_83 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 sper sa nu supar pe nimeni daca pun anuntul si aici dar la bursa e posibil sa stea mult si bine. Cumpar rezervor de minim 10 litri. Nu ma intereseaza starea( lovit, stramb, etc) doar sa nu aiba multa rugina incat sa scape benzina. Vreau sa-l folosesc ca rezervor pt motor de barca. Daca se poate cat mai ieftin. As prefera de Minsk sau de IJ pentru ca astea au fundul relativ drept si nu sunt nici prea mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 am eu unu de cz am sa ii fac si poze maine dami pm dak te intereseaza dami pm !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat August 11, 2007 Autor Share Postat August 11, 2007 Multumesc ,dar am rezolvat problema.Eu uitasem de anuntul asta. Se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate