Sari la conținut

Alex_83

Super Membru
  • Număr conținut

    772
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso 650
  • Numar Moto
    GL 08 UWR

Vizitatori Recenți Profil

692 citiri profil

Alex_83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ideea era ca am facut deja cheia, doar ca as vrea sa o scurtez astfel incat sa o pot folosi fara sa dau jos rezervorul. Intr-adevar nu e o cheie pe care sa o folosesti des, dar e bine sa fie acolo just in case. Reprezentanta Aprolia in Galati nu stiu sa fie si n-are niciun sens sa dau bani pe cava ce pot face singur. Su mai e si placerea de a bricola.
  2. Eu am facut una pentru pegaso (cube '99) dintr-o combinata, i-am taiat partea de 21 si i-am sudat un prelungitor. Ideea ar fi sa o tai astfel incat sa incapa pe sub carena dat sa fie suficient de lunga sa bag o surubelnita sa o rotesc.
  3. Salut! Este vreo posibilitate de a fi data jos bujia fara a se da jos rezervorul? adica exista vreun model de cheie care sa poata face operatiunea?
  4. Alex_83

    Primul Accident

    Ca sa nu ai probleme pe viitor du-te si declara accidentul la politie. O sa spui ca ai lovit o tanti, care ulterior a plecat pe picioarele ei, nu stii cum o chema, nu ai retinut cum arata si nu ai nicio pretentie de la ea. Doar ca in cazul in care aia apare ulterior sa fii acoperit.
  5. Mobra are numere vechi sau noi? Daca are numere noi n-are sens sa iti bati capul sa o treci pe numele tau. Faci ITP ul si asigurarea pe actele pe care le ai ca nu esti obligat sa aduci buletinul proprietarului. Si nici la fisc nu e obligatoriu sa fie inscrisa. Daca e pe numele vechi nu ai alta solutie decat sa cauti un cadru cu acte si mai departe sa te descurci... Legal nu o poti transfera fara succesiune. Pentru a o putea inmatricula trebuie ca proprietarul din acte sa o radieze de la fisc si noul proprietar sa o treaca pe financiarul lui. Altfel nu ai cum...
  6. Buna dimineata! A incercat cineva sa puna xenon pe Pegaso? Un prieten si-a dat jos xenoanele de pe masina ( opel corsa) si au ajuns la mine. Cand au fost date jos mergeau, cu mentiunea ca unul dintre ele avea un contact slab si cateodata nu se aprindea. Poate fi montat xenon-ul pe farul original? Nu am mai umblat pana acum cu instalatii de xenon, dar presupun ca nu e cine stie ce inginerie montajul. Problema e ca as vrea sa stiu daca merge, pentru a evita problemele ulterioare ( baterii futute, relee arse, etc). Nu vreau xenon pentru ca e cool, doar ca vreau sa vad mai bine. Cu becuri clasice e destul de slaba lumina cu toate ca sticla de la far e ok si nici oglinda nu e matuita. O sa incerc ca pun si niste poze cu instalatia.. Multumesc!
  7. Am rezolvat-o! Era oxidata fisa de la bujie. Urat mai facea... Multumesc pentru sfaturi!
  8. Salut! Am incercat astazi sa pornesc motocicleta ( pegaso 98) si face ca toti draci. Porneste, dar merge intrerupt, la relanti st foarte putin si la un rateu mai serios moare. Tinuta in sarcina da rateuri. Dupa 3-4 minute de functionare la 2500-3500 de ture una dintre galerii se inrosise . N-am mai observat pana acum sa se incinga in halul asta. Motorul a stat toata iarna in garaj nepornit si fara baterie. Am pornit-o acum vreo 2 saptamanicu bateria veche, ajutata cu cabluri.A pornit relativ usor cu cabluri si benzina proaspata si a mers bine. Greseala pe care am facut-o e ca m-am jucatputin cu butonul de pornit oprit dand niste rateuri. M-am gandit la bujie, dar n-am dat-o inca jos. Sa ma astept la ceva mai rau sau am sanse sa scap doar cu o bujie noua?
  9. http://www.motovip.ro/produse/40x52x10/10,5%20-%20set%20simeringuri%20furca%20Athena,%20Aprilia%20Pegaso_1020.htm Daca nu vrei de la astia, mai gasesti si alte magazine online. Foloseste google-ul cu incredere.
  10. Alex_83

    Accident Cosmesti

    Elena Parapiru: sugatoare de cocar la usa plotiei comunitare si la poarta spitalului de urgenta. Da tupeu cu carul.
  11. Vreau si eu sa fac Transalpina, doar ca eu pot pleca pe 11 septembrie. Probabil ca voi ajunge pe 13-14 pe Transalpina (plec din Galati). E ok in perioada asta? E practicabila soseaua la jumatea lui septembrie?
  12. Verifica daca se potriveste cel de pe BMW F650. Pe cod de BMW gasesti mult mai usor.
  13. Am trecut pe centura in jurul orei 9 dimineata. In apropierea restaurantului Havana era accident. Ce am apucat sa vad a fost un autoturism albastru ( cred ca Fiat) perpendiculat pe sosea , un scuter pus pe cric si o motocicleta albastra (cu atas) inafara soselei pe iarba. Atasul era de Nipru - motocicleta n-am vazut-o nu stiu ce era. Nu parea avariat - poate era doar un martor - dar tinand cont ca era intr-o pozitie ciudata, cu fata spre contrasens si atasul spre sosea pare destul de dubios. La fata locului erau doua echipaje de politie, o ambulanta, si un echipaj Smurd. N-am putut sa vad prea mult ca se mergea in coloana si veneau masini si din fata. Stie cineva mai mult? Nu sunt prea multe Nipre albastre cu atas in Galati... Pe Google n-am gasit nimic. Probabil ca o sa dea maine in ziar.
  14. Inima lui Stalin. Incep sa fie din ce in ce mai rare cele in stare buna. In cazul in care gasesti una cu partea metalica buna si cauciucul footut, ca idee poti cauta un atelier care face piese din cauciuc prin metoda injectarii, un posesor de sa amabil, copiata saua, facuta matrita si turnata alta sa.
×
×
  • Creează nouă...