Pavel Postat August 29, 2003 Share Postat August 29, 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat August 29, 2003 Share Postat August 29, 2003 Moto-Guzzi preparat de Gezzi-Brian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat August 29, 2003 Share Postat August 29, 2003 Mai am ceva poze cu Moto-Guzzi de la salonul de anul trecut din Germania dar sunt prea grase(peste 500k) si nu intra aici. Daca te uiti atent la poza ta pe rezervor se zareste o pata de culoare orange -este sigla Moto-Guzzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat August 29, 2003 Share Postat August 29, 2003 Am vazut poza asta intr-un numar(nu mai stiu care) din Autoshow si citisem ca e moto guzii ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Septembrie 1, 2003 Autor Share Postat Septembrie 1, 2003 Moto Guzzi MGS-01 âCorsaâ - prototip, ar trebuii sa apara o editie limitata in 2004 - urmat apoi de modelul de serie. http://www.motoguzzi.be/assets/news/mgs01c...mgs01corsa.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 NU prea ma omor dupa moto guzii dar asta chiar arata belea de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate