mih Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Hello , Eu ma gandeam sa merg pe 23 . anyone else up to ? http://www.cokelive.ro/program.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 20, 2007 Autor Share Postat Mai 20, 2007 nimeni? manelistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 -eu sunt acolo !!!!!!!! nu am ratat nici un concert PRODIGY la noi in tara cum sa il ratez pe asta... mai vin si baietii de la INCUBUS... ne vedem acolo !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 -eu sunt acolo !!!!!!!! nu am ratat nici un concert PRODIGY la noi in tara cum sa il ratez pe asta... mai vin si baietii de la INCUBUS... ne vedem acolo !!!!!! -eu sunt acolo !!!!!!!! nu am ratat nici un concert PRODIGY la noi in tara cum sa il ratez pe asta... mai vin si baietii de la INCUBUS... ne vedem acolo !!!!!! Nush ce are netu' aici... Am scris ca vin sambata la Cokelive, in ciuda faptului ca vine si Vanilla Ice! Dar fara motor, nu vreau sa raman fara el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 Nush ce are netu' aici... Am scris ca vin sambata la Cokelive, in ciuda faptului ca vine si Vanilla Ice! Dar fara motor, nu vreau sa raman fara el... daca nu ploua diseara o sa dau o fuga cu motoru pana acolo sa vad cum au amenajat locatia ps revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestieee Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 da sa faci poze multe ...tinand cont ca o sa fie in iunie nu o sa fie amenajat nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Nush ce are netu' aici... Am scris ca vin sambata la Cokelive, in ciuda faptului ca vine si Vanilla Ice! Dar fara motor, nu vreau sa raman fara el... sa vezi ce surpriza o sa ai la vanilla ice ce o sa mai "dansezi " tu ......ca sa stii de ce rid surpriza mare cumatru asta cinta acum hard core si cinta chiar bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 (editat) da sa faci poze multe ...tinand cont ca o sa fie in iunie nu o sa fie amenajat nimic.... hahah ce m-am ars , am crezut ca zi incepe Editat Mai 22, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Eu vin sigur Eu vin sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs88 Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 me 2 The Prodigy pogo pogo pogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 io credeam ca au mai fost acum 10 ani la noi . incerc sa nu i ratez si acum p.s. luati-va protectii la voi ca se lasa cu accidente , bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs88 Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 acum 11 ani:P in 96 au fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 prodigy au fost aici in noiembrie 1995 si in aprilie 1997. in 1997 am fost si eu. si vreau sa merg si acum (and i will). vrea cineva sa imparta biletul cu mine? pe un bilet de doua zile pot intra 2 elevi/studenti (eu sunt studenta). http://www.cokelive.ro/bilete.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 -daca nu sunt student nu putem sa intram 2 pe bilet? -daca se poate ma intereseaza propunerea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 http://www.cokelive.ro/prom_studenti.html deci nu se poate. oricum, am avut noroc si am gasit o amica. ne vedem acolooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate