Sari la conținut

bestieee

EX+
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bestieee

  1. Esti un adevarat...Bafta in continuare si sa te fereasca cel de sus de dobitoci care franeaza brusc in fata ta..tu avand 180-190 cum zici. PS.Ce-ar fii sa lasam bla-bla-urile pentru alt topic si acesta sa-l pastram strict cu informatii despre accident..starea motociclistului?
  2. Fratele meu , eu sunt patit cu "nerespectarea distantei" , iti spun doar atat :Daca vrea un imbecil sa ti-o coaca , ti-o coace , cu toata distanta ta.Apropo..tu ce distanta ai fata de masina din fata sa zicem pe autostrada..la 130 la ora?
  3. "Pulitia romana" strikes again.Niste imbecili care considera ca cine loveste din spate este neaparat vinovat.Pariez ca vor incepe cercetarea penala pentru vatamarea din culpa a motociclistului de catre motociclist.Niste dobitoci
  4. Nu sunt singurul care spune ca politia din Muntenia de Sud "sucks" big time. Am o gramada de exemple in sensul asta. Uitati-va bine pe filmulet si vedeti unde este se termina linia continua..ala intoarce pe linia continua clar. Chiar daca era discontinua , soferul a provocat un accident si este vinovat , pacat ca o sa mai dureze cativa ani sa se adapteze si politia romana la noile legi "europene". Insanatosire grabnica soso!.
  5. Nu de putine ori am vazut taxiuri trecand pe rosu. Eu merg pe mana motociclistului. Insanatosire grabnica motociclistului si sper din tot suletul sa nu fie cine cred eu...!
  6. Atunci inseamna ca au plecat cam dezamagiti...au mai ramas putini unguri in Deva...
  7. Nu inteleg de unde ati scos asta cu casa de copii de etnie maghiara.Ceea ce am auzit este ....ca in Deva este o casa de copii cu peste 200 de copii de toate etniile si toate religiile si ca sunt sprijiniti de biserica catolica din Deva , sunt incurajati sa mearga la biserica de care apartin ...sunt sprijiniti in scoli si chiar in facultati. Am auzit si faza ca un calugar care strange fonduri pentru aceasta casa de copii a ajuns pana la festivalul de la Sziget de unde a primit promisiunea ca foarte multi bikeri vor veni sa doneze bani si bunuri. Este de apreciat fapta bikerilor din Ungaria...
  8. Benzineste..scanteieste...trebe sa porneste..
  9. Weekendul trecut am fost la Focsani , aveti grija la radare in localitati.Pe langa Afumati e o localitate plina de tzigani unde unu intr-un matiz a intrat pe constrasens si a acrosat masina din fata mea , eu am scapat doar cu o sperietura. In rest va urez distractie placuta , e un loc superb si daca aveti nevoie de ceva informatii referitoare la traseu sunati-ma:0726145911.
  10. Sau poti incerca la Alex...kawasaki_axx aici pe forum.Eu sunt multumit de cum a lucrat. Click aici...
  11. da sa faci poze multe ...tinand cont ca o sa fie in iunie nu o sa fie amenajat nimic....
  12. bestieee

    06.05.2007

    Eu stiu un caz concret cu un tip care si-a lovit masina in curtea personala si la politie cand s-a dus dupa dovada a fost amendat. Oricum mi se pare foarte aberant ca in cazul lui UPI sa faca figuri cei la care are RCA tipa . Firmele de asigirari pot fi reclamate aici http://www.csa-isc.ro/ Sa auzim numai de bine UPI , insanatosire grabnica pasagerei!
  13. Vreau si eu sa merg cu voi.... Si alta chestie..are cineva loc in vreo masina pentru un rucsac mai mare si o prietena fricoasa?Dau bere...
  14. I'm in!!! Despre cursa sa stii ca ma antrenez , in line dreapta nu ma face nici un conservar....
  15. Ar fii misto sa apara un post de genul..."Da..eu am fost victima ..Conservarul nenorocit a intrat in intersectie fara sa se asigure..." PS:Chiar daca sunt politisti am toata stima pentru ei ca sunt motociclisti , sper ca motociclistu sa fie ok
  16. Scuze ca ma bag peste topicul omului. Ma pregatesc de un drum mai lung (~200 km), sa schimb placutele inainte sau dupa?
  17. Mersi mult de sfaturi! Dau o bere cu prima ocazie!
  18. Vreau sa-mi repar carenele , as vrea sa ma apuc singurel de treaba cu nu stau bine cu finantele. Precizez ca sunt carene originale din material plastic (cred) si din cea frontala lipseste o bucata. Cele laterale doar polizate. Ma ajutati cu ceva sfaturi? Mersi anticipat!
  19. Next estimated destination: Poland, Czech Rep., Austria, Italy Esti sigur ca stiu unde e Romania?
  20. Nu crezi ca e de ajuns declaratia conservarului?Sau nu vrea sa recunoasca..... Lasa ca fierul se indreapta...bine ca esti tu OK!
  21. Si eu am fost implicat intr-un accident asemanator si conservarul a iesit vinovat 100%. Conteaza ca soferul nu a dat prioritate! si motociclistul avea viteza legala. Sper din tot sufletul sa-si faca politia treaba si in cazul de fata. Insanatosire grabnica Alex!
  22. Pentru vitezomani...cel mai interesant mi s-a parut asta. Click to open link
  23. ZXR400...capat..220 fara pasager, cu pasager 180,deci se poate....
  24. bestieee

    Accident La Cluj!

    Naspa ca se intampla chestia asta.Din pacate nu ai ce face.Pana nu se clarifica dosarul nu poti obtine nici un ban de la asigurari.Tot ce poti face e sa obtii o hartie cat mai clara de la politie din care sa reiasa vinovatul(inceperea urmaririi penale a conservarului) si sa mergi cu ea la asigurari unde sa dai o declaratie pe proprie raspundere ca platesti tu despagubirile daca se schimba soarta dosarului. Stiu ca pare destul de aiurea dar vorbesc doar in cunostinta de cauza , si eu trec prin aceeasi chestie!
  25. Superb! Mi-a placut traducerea de la "sunt varza"...
×
×
  • Creează nouă...